Isnin, November 07, 2011

Bersiaran langsung dari Subang..

Hehehe.. Tajuk poyo adelah wajib poyo...

Actually memang tak plan pun nak beraya kat Subang ni... Tapi atas sebab2 yang tak boleh nak dibicarakan disini, wakakakaa... Maka sampailah kami secara adhoc ke Subang ni... Huhuhu...

Cuma nak bagitau, salah satu sebabnye adelah nak pass daging Qurban kat cousin Bi.. Si pelakon Yana Samsudin tu.. Semata-mata kaaanss... Tetiba je jadi pengedar daging qurban... Huhuhuhu...

Ingat nak keluar awal.. Nak bawak anak2 gi jenjalan leisure2 tapi tatau nak gi mana.. Pulak dah tadi baru je hujan.. Hujan panas lak tu... Terus bebudak ni sambung tido... Huhuhu...


Ohye, dua hari sebelum raya tuhari Ariq dan Qila potong rambut.... Rambut Ariq dah panjang sangat.. Tu nanti lah cerita ek... Muka dia berubah betul.... Nampak panjang dan nakal sungguh.. Nampak jantan lah.. Ihiks... Dah tak mcm girl.. :p


Qila pun potong rambut... Dia ada 3 tanda lebam.. Aduhaaaiii.... 2 lebam akibat terhantuk kepada adik.. 1 lebam sebab terhantuk pintu... Sian anak Mummy....

Mana nak pergi ni? Empire still tutup... Mati akal pulak aku harini... Idea tak keluar.. Maybe Sebab penat kot semalam beraya sakan ke sini kemari melantak sup tulang banyak sangat... Ihiks...

Ohye, ni kali pertama beraya Qurban bersama Daddy.... Seronok sangat.... Tu sebab all out raya sana sini... :)

Kami balik Melaka harini jugak.... Esok kerja... Memang malas tapi nak buat macam mana... Aku ni bukan jenis yang bleh duduk diam... Dalam pantang pun sibuk berjalan sana sini... So selagi boleh kerja, kerjalah aku sampai tua... Huhuhuhu...

Daaaaaa...

- Posted using BlogPress from my iPad2

4 ulasan:

zoe berkata...

hahaha. comelnye je ariq tido. owhh si yana tuh cousin husband akak ke? sy dah r minat si Yana sbb die berlakon best gile lagi2 dalam citer adnan sempit tuh. hehe. slmt hari raya kak!

mariaariffbaby.com berkata...

kelas kau marcia..bersiaran langsung lagi..

Wordpress aku kat BB bengong la..malas tul aku nak godek2..

Ainul Hayat berkata...

Wah...
lain muka Ariq kak Marsha. Oyeke, Yana Shamsuddin tu cousin asben akak? Kem salam dia noo...hikhik

Aida berkata...

Suka yana shamsuddin .. patutlah muka Qila ada iras sikit dia kan .. tinggal lagi Qila montok ...