Rabu, November 02, 2011

Ariq ohhhh Ariq....

Masa on the way ke Klang last weekend.. Dia asyik komplen silau... Haiyo.... Maklumle masa ni panas berdengkang.... Kakak duduk belakang dgn nenek... Ikutkan hati mmg aku tak suka nak pangku Ariq kat depan ni sebab no choice... Nak tidurkan dia sebenarnye tetapi dia tak tidur2..... 

Dia asyikkkkkk melompat kat depan ni... Geram tau... Kalau tak melompat, dia akan komplen silau... Bila pakaikan Mummy dan Daddy punye sunglass, handsome bukan main tapi dia tak suka... Dia campak kan sunglass tu... 

Tapi bila Mummy pakaikan entah sape punye ni... Adoyaaaaaaii... Macam hero tamil dik oiiiii... Dengan baju kotak2 tu... Wakakakaka... Tapi inilah yang dia suka.. Ihiks...
Siap posing suh Daddy amik gambau.. Huhuhuhu.....
Hero dan heroin filem Tamil terkini 2011... Mummy heroin tamil mix jawa... Nguahahaha...
Nampak ke dik nak main PSP tu???? Hover lah adik ni...
Sepanjang jalan dia tak duduk diam... Adoyaaaaaaaaiii.... 2 jam perjalanan rasa sangatle lama.... Huhuhu... Kereta Daddy tu jadi rasa sangatleeeeee sempit!
Sesekali dia mmg layan Ipad... Jap tu PSP.... Tak juga tido-tido... Aduhaaaaaaaaaaai anak!
Masa ni Mummy dah tak kuasa dah... Dia nak terjelepuk macam ni pun Mummy biarkan aje... Daddy sian kat anak dia.. Siapkan on kan aircond hala ke kaki... Huhuhuhu...

Tu belum dia melasak bila sampai je kat Klang.. Huhuhu..

Ariq oh Ariq.... Bila depan mata rasa geram sangat... Dah takde depan mata rasa rinduuuuu sangat.. :p

6 ulasan:

Lelord berkata...

kahkahkah dok kat celah pun jadi ek encemm

far_east berkata...

ariq hero tamil yang putih melepak kak....hihi

Yan berkata...

salam kenal..

sementara anak nak besar macam tu lah.. bila dah besarr nanti kita rindu kan suasana tu..

ibu chiqamie berkata...

marsha....mhl dak ipad tu.?? huhuuu

Aida berkata...

Ariq, kenapa tak lahir tahun 1979 .. kan bley aunty ngorat .. hmmm .. hari tu pun gomol mcm tak puas jekkkk

norhidana berkata...

huhui... alahai ariq ni mmc cam hero tamil heheh..tp yg comelnyer

alahai suke beno dia duk kt kangkang akak... hehehhe kt tmpt smpt tu la dia nk lepak ek