Isnin, November 21, 2011

10 November 2011

Tarikh ni penting jugak dalam hidup Ariq... Mummy Daddy baruuu ada masa untuk buat kenduri akikah Ariq.. Yelah, sepanjang Ariq lahir ke dunia ni, Daddy just sempat balik bercuti dua kali je.. Tiap kali bercuti tu cuma 1 bulan sahaja.. So memang tak sempat nak buat kenduri akikah Ariq... So this time Daddy berpeluang cuti lama sikit, dapatlah kami buat kenduri akikah utk Ariq... Alhamdulillah... 2 kambing comel tumbang.. Terhasillah beriani kambing malam tu....

Tapi takdelah sesi cukur jambul.. Buat yang wajib aje... Ariq sangat peramah malam tu... Yang perempuan habis dia tawaf salam cium tangan sampai 5 6 kali... Yang lelaki, dia gi kira sorang2 mcmlah nak report kat Atuk dia siapa yang datang malam tu.. Ohye, ni buat kat rumah parents Bi... Dulu akikah Qila buat kat belah family aku.. So fair and square.. Ihiks...

Hanya ni aje gambar yg sempat diambil.. Pakai BB je so gmbr tak berapa terang...
 Lepas majlis... Dua2 ternganga tengok cartoon....
 Ariq dah campak songkok dia entah kemana..... Masa ni org tgh beransur pulanggg...
 Budak yang diraikan..
Walaupun ramai kata Qila dah kurus sbb sakit awal Oktober lalu, tapi cepat betul naik balik badan si Qila ni... Kebaya ni dah stuck kat perut.. Butang asyikkkkkk terbukak.. Ayoooo..
Oppss.. Orang kuat majlis tumpang sekaki... Actually Daddy match dgn Qila... Ariq pulak match dengan Mummy..... Gambar Mummy takde sebab dah sexy.. Muahahaha.. Dah malam ko.. Tak reti2???
 Alolololoo.. Beratur tgk cartoon
Ariq langsung tak bergerak uols! Macam faham je apa cartoon tu cakap...
 Posing dgn Daddy..
 Kali ni bertiga pulaakkk
 Alololololooooo....
 Siap posing depan tingkap.... Lentok tu sangatleeeeeeeeeeee keras kejung.. Hehehehe..
Hahahah... Ariq komplen hidung dia ade yak hidung so Daddy tgh process kasi bersih... Baik pulak dia duduk diam...
 Sampai mcm ni sekali Ariq kena service dengan Daddy... Hehehehehe...
Qila dah start ngantuk so mendugunglah dia depan TV... Punggggggooongggggg...

Oklah bye... Blogspot sgt lembabs hari ni eh...

3 ulasan:

Aida berkata...

Lawo lah kebaya Qila .. comel jek dia bila sedondon dgn daddy ..
marsha, lain kali tlg amik gambar sedondon dgn ariq ye .. overtime dgn en b lambat lah skit .. ;p

LIP (^_^) berkata...

Heheheh...hidung ariq kena servis ye

juliana berkata...

sweet la seme picture2 nie...lain kali amek gambar 1 family plak ye...mesti lg menarik....