Rabu, Oktober 19, 2011

Selepas 2 minggu.....

Selasa, 18 Oktober 2011, Qila mula bersekolah kembali... Kesian dia... Lama tak ke school.... Mesti banyak  ketinggalan sebab concert dia pun this weekend... So memang dah banyak ketinggalan untuk praktis kan.. Tapi takpe ye sayang... Qila baru 3 tahun... Ada banyak concert lagi untuk Qila pas ni...... Qila goyang jelah ape yg patut kat atas stage tu ye sayang....
So disebabkan Daddy nak hantar Mummy gi office dulu, so Qila pun terpaksa mandi awal dan ikut Daddy hantar Mummy dulu... Lepas tu baru Daddy hantar Qila ke school... Tapi pagi tu tetiba dia mintak diikatkan rambut dia tocang dua... Tetiba je sebab selama ni dia mmg tanak ikat rambut... Dulu masa kecik mmg selalu ikat rambut tapi sejak dah besar ni, dia tak suka nak ikat dah....

So layankan jelah... Tapi mmg berubah betul muka dia bila Mummy ikatkan rambut dia... Nampak sangat cengkung... Tapi memang Qila mmg dah susut badan dia.... 
Posing malu2 dengan Daddy... Hehehehe... Mata dia nampak bulat dan hidung nampak mancung sejak dah cengkung ni... Hehehehe...
Silau katanye... Sejak Daddy cuti ni, ni baru 2nd day Daddy hantar Qila... :)
Dia nak duduk belakang.... Lain kan muka dia lepas ikat rambut... Posing dari sisi nampak sgt kurus... Tapi dia mmg dah kurus pun...

Nak ke office Mummy dalam 40 minit... Memula Qila becok gak cakap itu ini.. Last2 dia senyaaaappp je...

Rupa-rupanya :-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Laaaaaaaaaaa.... Tertidur rupanye....... Alololololooooooooo... Dobot Mummy nii..... 

Cepat recover sepenuhnye ye sayang.... Sekarang Qila masih lagi tak berapa active sangat... Dia masih trauma dan pendiam sikit... Takpelah sayang... Slow slow active balik ye... Weekend ni Qila have fun ye sayang masa concert nanti.... Mummy Daddy akan sokong Qila... :)

Oklah....... Daaaa.....

5 ulasan:

far_east berkata...

betul la kak...lain sangat muka qila bila dah ikat rambut tue...dah nampak macam kembar qila lak

w|cKa` berkata...

disebabkan Qila kurus sket, dapat la dia pakai balik baju2 dia yg mommy soping masa raya aritu..

Marsha~ berkata...

yg penting jeans dia... sume dah boleh pakai tanpa susah nak duduk... hehehe

zoe berkata...

Qila cute je tocang dua tuh kak.. alhamdulillah.. sihat dah Qila skrg... tapi kene beware la kan kak, kene cepat2 buat check up skrg ni kalau ade je yang x kene even akak pun sebab skrg ni mak kawan sy pun ade yang tanda-tanda mcm Qila kene. kulit kuning je, x slera nak makan, demam, pastu x active.. muka dah la pucat,... sy takut Hemoglobin die rendah .. sebab lepas bace pasal Qila, sy terus bgitau die supaya mak die pegi hospital cepat. skrg ni x leh nak jangka penyakit ni... kite pun kene berjaga-jaga. okay kak, take care ye... :)

tiefazatie berkata...

comek je qila nie..cpt sembuh mcm biasa ye dikk...

xpe sis..kurus sikit janji sihat kan2..hee