Jumaat, Oktober 21, 2011

Mungkin ini hijau yang terakhir......

Lalalalalalalalalalala.......... Petang tadi tetiba dapat parcel.....


Diterbangkan khassss dari http://coachlover1980.blogspot.com

Siapa lagi kalau bukan blog Wynn yang menjual authentic designers handbags... :)

Berdebar-debar nak bukak uolssss.... Hehehehehehe......


Marc by Marc Jacobs...... First time beli brand ni..... Tukar selera....

Nak tengok isi dalam?.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Macam biasa le, kasi scroll lebih sket...

Heuheuheuheuheuheuheuheu...
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Taraaaaaaa...............

Marc by Marc Jacobs Dr. Q Hillier Hobo - Olive Green in Color... :)


Tak sabar nak pakai esok..... Nguehehehehehehe............

Ohye, siapa nak jamu mata dan $$$$ jangan malu2 singgah blog Wynn ye.... Dijamin puas hati dan original... Mak tak pakai barang tiruan uols..... :)

Thanx Wynn sebab bersusah payah dapatkan bag ni untuk mak..... Muach muach!


- Posted using BlogPress from my iPad2

5 ulasan:

Lelord berkata...

hehehehhehe terbaekkkkk

nina mazda berkata...

Marc jacob gitu. Tapi kan kak, serasa saya, dah lama dah saya nampak akak mobile upload bag ni kat fb. Baru sampai ke???

Marsha~ berkata...

Nina, masa tu baru decided nak beli dan baru order.. Ni baru ha dapat... Huhu...

Aida berkata...

giler shantik .. saya pun tengah mengusha satu .. kat wynn gak .. wakakakaaa .. harus mak kena tunggu lagi ni ..

tiefazatie berkata...

wah..cantik2...