Isnin, Oktober 17, 2011

Anak siapa comot sangat ni....

Ariq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seposennnnn je muka dia kan???

Masa ni kat Pantai Cenang.. First day kat Langkawi ni... Kami jenjalan beli pelampung dan mainan untuk korek2 pasir... Semua tu as per requested by Qila.... Berhabisan kat kedai tu beli macam-macam... Tapi semua pun Qila tak sempat nak guna... :(
Aku bair jelah dia nak makan puas2... Selekeh keee.. Comot keee... Lantak le nak oi.. Mummy bawak banyak baju.. Hehehe
Qila masih demam on off masa ni tapi tak tinggi.. Cuma kadang2 dia tak tahan sejuk.... Dia dah nampak pucat dah masa ni..... Makan pun dah mula tak selera... Amik gambar pun takde mood...
Pas jenjalan Cenang, kami balik hotel untuk rest...

5 ulasan:

gee ryder berkata...

ariq ni makan ngan mulut ke ngan hidung?
kekeke

Lelord berkata...

ya ampunnn ariq..kemain cantik lg

norhidana berkata...

ala2 anak sapa ni yg comel sgt ni kak... walaupun comot tp ttp comel hehehhe

oneyani berkata...

Ahaha comel giler ariq makan aiskrim..puas hati die mummy xmarah kan

Sian lak tgk qila behave je

tiefazatie berkata...

hihi..comel!biar ariq puas hati kan sis..hehe