Isnin, September 12, 2011

Balik jelah Bi oiiiiiiiiiiiii..............

Pagi tadi bukak email sekali ternampak email dari suami ku nun jauh ni China tu.........

Meh copy paste separuh dari email tu... Tak boleh banyak2 uols.. Yang lain semua private and confidential... Tapi yang ni buat hati aku panas sikit...

"ok sayang..it may...not confirm yeee..it may be mcm Bi balik kat Korea nie jeh lepas settle sign Official Log Book baru kapal nie..sbb capt. rajah dh kasik tanda2 depature port nie dia ckp Bi dh bole start packing siap & prepare handing over..xtaulah..kalu betol Alhamdulillah..kalo x??..tggu je la kapal ke Shekou HK balik kat sana..ckp kat Qila enjin kapal daddy x cukup minyak tuh kena jalan pelan2 tau..hehe..


ok taking care..daddy love u ollsss so so much!!!..."

'Tangan di dada, mata ke atas..'

Balik jelah yang oiiiiiiiiiiiii... Vetting semua dah settle dapat zero remark lagi.. Ape nak tunggu lagi... Wey Junaidi!!!! Sebelum aku luku paler kau, cecepatle confirm tiket balik laki aku wey... Sengal lah kau ni....... Pasni jangan haraple nak bagi laki aku naik B Class ni lagi.... Tak gi jenjalan States pun takde hal laaah! Choyyy...

Aku dah meroyan nak cari contractor dapur ni..............

Choooyyy.. Rumah pun belum confirm dah kecoh nak buat dapur... Huhuhuhu..

Takpe, cita-cita itu adelah perlu.... Lain2 belakang kira..... :P Dapur adelah melambangkan personality setiap isteri berjaya... Akekekekekekekeke... Betul tak uols??? :P

8 ulasan:

far_east berkata...

hihi part enjin kapal tak cukup minyak tue lawak arr...boleh kerr qila terima alasan tue nt yerr hihi

Marsha~ berkata...

Qila pun akan buat 'tangan di dada, mata ke atas' gak.. Sambil jelirkan lidah.. hehehehehe

irmafittaputri berkata...

pergh...dah berangan dapur gak ni...

Aida berkata...

rumah yg mana je u ols ni beli ?? err nanti buat open house roger ye .. i ols balik melaka minggu depan ..

gee ryder berkata...

sabarewak! kekekeke

Mrs. Mazlan berkata...

akak..B class memang la teruk kan?
hubby sy pon dah insaf nek kapal baru..
bek nek melati je die ckp..
lm2 pon ok dr yg baru..

Ainul Hayat berkata...

Miahahaha...boleh thn gak asben akak ni membuat lawak antarabangsa...

Ummi berkata...

memang tensen kan bila kite dah berharap-harap dia nak balik..tp ade pulak aral melintang..ooo..frust..harap2 qila terima alasan daddy die :)