Isnin, September 26, 2011

Menghitung hari......

Hehehe.... Anak2 dah tido.... So aku belum ngantuk, saje je main Ipad.. Aku installed apps utk edit gambar... Kihkihkih.. Boring nok, takde keje nak buat... Nak tgk tv, malas.... Nak main tenet pun malas... So aku edit gambar...


Lomo uolssss... Takde lomo camera, so edit pakai Ipad je.... Cool kan?? Masa ni kami anak beranak tgh syiok berguling atas katil kat rumah inlaw.... Qila tgh syiok layan cite Korea... Macam faham je kan.... Dia tgh tengok guna netbook... Ariq memang pantang tengok orang meniarap atau terlentang, mesti dikudakannya... Huhuhuhu... Masa ni Qila mmg tgh khusyuk tengok cite Korea so sikit pun dia tak marah adik dia kudakan dia.. Hahahah... Ajaibbbb sungguh penangan cite Korea ni uols! Bukan aku je terjebak, Qila pun sama... Hahahahaha.... Macam faham je dia menengok cite tu.... Pelik aku...


Siap tongkat dagu..... Geram aku tengok dia ni..... Kadang2 notty sangat.. Kadang2 taat sangat... Kadang2 sangat comel! Kadang2 adoooiii bakar darah I tell U!!! Ko tengok maknye dasar pemalas... Botol susu main sepah2 je... Dah habis minum bukan reti nak hantar dapur... Aku kumpul sampai le melambak2... Kuikuikui...


Ariq ni kan.... Dia ni baru je bangun tidur... 4 jam setengah okay dia tidur.. Aku join sekali.... Kalau tak, takde maknanye dia nak tidur lama mcm tu... Dari jam 12 tghari Ariq tidur, sampaile 4.30 ptg! Tapi aku takdelah tidur smp 4 jam jugak.. Nak mampos? Gila loser aku nak tidur siang selama tu... Huhuhuhu.... Bangun2 je dia terus mengerekot mengeliat... Pastu gentel2 tetek dia... Boleh? Hahahahaha.... Tahu pulak malu bila aku amik gambar dia.....


Cheeky kan? Actually dia silau sbb flash BB aku ni kena muka dia........ Ni on saturday, kami gi birthday party anak opismate aku..


Tapi dapat amik gambar ni je.... Gambar lain tak amik sbb aku bawak dlsr tapi tak bwk CF card... Sengal kan? Malas nak cite panjang....

Okbai..

Hahah...

- Posted using BlogPress from my iPad2

4 ulasan:

LIP (^_^) berkata...

I pun sejak dah ada anak dua ni geram je ngk peel emill tu..kenkdg dia ngada,kenkdg taat,kenkdg manja..heheh..

far_east berkata...

ala comeynyer bila ariq malu2 gitu hehe...

Ainul Hayat berkata...

Hai Kak Marshaaaaaa....
Lame gak saya tak tinggal jejak kat blog akak ni. Wah, kemain pandai Qila tgk drama Korea. Mcm faham2 je eh. Dah terjebak dari akak ke tu? HEHEHEHE~

AZLYA AZLIYATIE.......... berkata...

wah qila dah terjebak cite korea lak...jgn mak ngan anak sama2 feeling sudah...