Khamis, September 22, 2011

Lamanyeeee tak update blog...

Walaupun takde orang kisah tapi ada aku kisah? Pembaca dan peminat setia blog ni iaitu aku sendiri (kuikuikui) rasa macam aduhaaaiii rugi pulak kalau cerita dah basi baru nak share kat sini tapi masalahnye mmg tak terupdate sebab bz... Takde sempat langsung nak tgk dan update blog... Walaupun bb kiri, ipad kanan, depan pc tetap takde masa...

Gedik!

Ohye, weekend lepas adalah sgt stress... Sebabnye kes hal sign off Bi yang
lintang pukang tu kan... Lepas aku call Senior Manager manning operation team baruuuuuuu le ade something yang dibuat... Maaflah Encik Nordin... I didnt mean to hurt u baby... Please forgive me sweetheart... (tangan di dada, mata ke atas)

Buweeekk...

Ohye, dont even dare tanya bila Bi balik.... I akan surprise uols semua... I know uols mmg ternanti2 kepulangan suami I tu.... Please dont deny.. Sebab dah jadi sangat kelaziman, rating blog I selalu mencanak naik bila Bi pulang... I kecik hati.... Uols lebih nak tahu kisah dia dari I.... Huhuhuhu...

Entah2 Kak Ida and co. syiok kat hubby I? Tu sebab rating naik.... Nguahahahahahaha.....

Gilo.... I tak jeles pun.... I kecik hati jers.... Huhuhu...

Hahahahaha... Mesti uols kata I dah biol sebab meroyan laki tak balik2.....

Harussss biol tapi I tetap happy harini.... Sebabnye, entahle tatau kenapa... Kalau Bi tak sempat pulang sebelum 30 September, I tetap akan gi vacation tu dengan Qila... Tiket dah booked mmg tak boleh nak refund... Kalau Bi sampai lewat sehari, Bi belilah tiket lain then bawak Ariq by himself ke sana... I dan Qila akan having our sweet time together.... Kami tunggu kat sana sambil berbikini dan looking for hot stuffs yoooo... How nice huh.....

Aku dapat bayangkan one day nanti bila Qila besar... Kami akan mengedik bersama buat something sweet together... Short vacation... Shopping...Facial.. Spa... Chit chat... Girls talk u noe... Bi dengan Ariq tak boleh tahu... Huhuhuhuhu....

Hahahahahaha... Sengal...

Eh dah lah nak sambung kemas meja...

- Posted using BlogPress from my iPad2

7 ulasan:

Ummi berkata...

mesti ariq jeles bace entry ni nanti..kkikiiiiki

far_east berkata...

wah kak berdua jer dgn qila bercuti....ke mana tue .. ;)

Lelord berkata...

ekekekee mmg sengal...nk kemana nyah?

dila~noor berkata...

alalalal...nk pujuk diri ler tuh =) takperla marsha..ade miracle kot nnt tu..insyAllah =)

eh,sy dah menupdate blk blog..mls ar pkai wordpress..pulang ke pgkl jln gune blogspot blk =)

Tanpa Nama berkata...

Kak ida and co tu siapa?

Hehehe

Scha Nur berkata...

Kak Marsha..

kalau moody kan scha suka baca blog akak..tulus ikhlas penulisan akak..kdg2 baca blog akak senyum2 gelak2..suke baca ayat2 akak..very the straight to the point...mmg xde selindung2 dah..keep on blogging sis..

Aida berkata...

facial bersama kan .. tp time tu dia syoklah sbb dah remaja .. kita ni dah time ala² ada banyak jalan kat atas muka .. haishhhhh
tp best part, berbikini tu .. gila tak sabar aku membayangkan!