Jumaat, September 23, 2011

Kalau baik, memang sangatleeee baik...

Last weekend.....

Masa kat rumah PIL.. Bebudak ni kalau kat sana mmg susah sikit nak tgk cartoon... Maklumle, Atuk dengan Nenek serta Uncle Jib nak jugak tengok TV.. Sekali sekala baru diorg dapat tengok cartoon.....

So bila dapat chance untuk tgk cartoon, masing2 bukan main happy dan taat bila Mummy suruh amik bantal dan bing (baring) sama2... 

Dan memandangkan ada satu je bantal masa tu.... So kenalah share....

Tak sangka boleh pulak diorg share bantal tgk cartoon sama2... Takde pun berebut mcam kat rumah sendiri.. Hehehehe.... Bukan senang wooo diorg nak baik dok diam macam ni... Selalunya mesti berebut dan bertekak..
Si kakak tu mmg suka mengangkang... Sebijik perangai Daddy kalau tengok TV.....

Masing2 bila nampak je Mummy pegang BB nak amik gambar, diorg mula lah menggediks! Candid lah nak oiiiiiiiiiii... Pandang jelah TV tu!
Bekas chicken pox masing2 mmg belum hilang 100%... Takpe.. Its okay... Nanti tunjuk kat Daddy ye... Baru ada bukti anak2 dia kena chicken pox.. Huhuhu...
Sibuk peace puloks...
 Diorg tengah gelak2 ni sebab happy dapat tgk cartoon... Siaaannn...
Peace lagi.....
Dah mula lah bergusti... Kejap je pun boleh dok diam2... Ariq skrg mmg makin notty... Dia selalunye start dulu... Dia suka provoc kakak...
Kalau dah start geget jari tu, mmg dah lapar susu le tu..... So, hamiklah sorang satu...
Isap susu kena sorang satu bantal... Takleh share.. Kalau tak nanti salah sorang mesti kena ketuk dengan botol susu.... Akekekekeke..

Tapi style isap susu sama je kan... Badan kena senget sikit untuk senang nak nampak TV... Hehehehehe....

Kejap je anak2 aku ni dah besar... Ariq makin tinggi... Qila makin debob....

Mummy makin tua, Daddy makin boroi... Haiyoooo....

Dunia berputar.... 

Apa nak buat weekend ni ek??? Hermmmm...

3 ulasan:

Lelord berkata...

ekekekekeke aku suka ayat
"Mummy makin tua, Daddy makin boroi... Haiyoooo...."

Marsha~ berkata...

hahahaha......

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

ariq salinan muka u la marcia...hehehe...elokla tuh,anak pompuan muka daddy.anak lelaki muka mommy..:) i hope 2nd ZR nih gurl.i nak soping baju bajan gurl..hehe