Khamis, September 08, 2011

Beberapa hari sebelum raya ...

Actually lama nak letak gambar ni tapi lupe....

Ni masa hari Ariq gi buat passport tu...... Lepas ambil Qila kat rumah parents Bi, dia kan baru baik dr chicken pox... Teringin nak makan KFC.. So layankan jelaahhh... Masa ni still hujan rintik2 so masing2 kenalah tutup kepala tu.........
Si kakak memang good girl... Duduk diam je menunggu order siap... Tapi si Ariq................ Kejap menyelit celah bedah sana, menyelit celah bedah sini... Aku risau dia hilang je.... Haiihhh....
Tengok tu... Kalau orang bukak pintu ni, memang dia tergolek dog... Kain napkin tetap kekal kat kepala..... Tapi kalau topi atau songkok haram dia nak pakai....

Sibuk jugak nak peace........ Teringin sangat nak tambah anak tapi masih rasa was-was dan takut tak terjaga.... Ariq pun dah tunjuk tanda2 sayang dan suka kat babies tapi... Hissshhh... Malas lah nak pregnant.... Malas nak lawan mabuk.. Huhuhuhuhu...

Okaayyy.... Nak sambung wat kije... Hehehehe..

6 ulasan:

Ummi berkata...

mehla preg jugak..hiii..huby kan nak balik dah..jom join "kami-kami" yang lain.. :)

Marsha~ berkata...

hehehe... nanti lah... 2012 lah... hahahah

Lelord berkata...

Ahahahhaaha jom la nyah kita lumba nak

Aida berkata...

marsha, meh lah kita lawan perut tahun depan .. tahun ni adalah tahun menghabiskan ejoy dulu .. nanti tahun depan dah susah nak berjalan bila ada anak kecil .. hehehe

gee ryder berkata...

kalau hero mmg camtula marsha. kejap2 hilang ntah kemane. buat org risau jer

oneyani berkata...

Hihi kalau org y mabuk gitu la akak..bukan xnak sbb takot nk bersalin..tp xnak tempuh mabuk..tp ade kwn yani xnak sebab sekso pantang 44hari..mcm2 dugaan nak dpt anak kan?janji sume tu ada ganjaran untuk kita dari Allah..amin..