Rabu, September 07, 2011

Anak2 ku mucuk di raya yang kedua...

Walaupun kena chicken pox, raya tetap raya.... Hehehehe... Tapi sebenarnye, sebab ni lah Ariq jatuh sakit teruk merengek pada raya ketiga... Ihiks... Aku pun sama sebab penat dan panas.. Lagipun kurang tidur dan rest.....

Masa ni tak ingat rumah ke berapa... Tapi balik je dari Singapore, straight ke Muar, then  Pagoh pastu Ayer Molek then ke Tg Kling, pastu shoot Telok Mas then last baruuuuuuuuuuu balik Muar balik... Penatnyeeeehhhh........

Ariq mostly berlengging tak pakai baju sebab kepanasan... Buat rugi je beli baju raya yang melambak2 tu tapi masa beraya dia separa bogel macam ni... Baju just simpan buat jadi tutup kepala untuk masuk ke kereta jers... Hehehehe...
Sakan makan kacang tu..... Beriya-iya mengunyah......
Adik aku sakan tidur jap... Maklumle dia pun demam on the first raya... Pendek kata, semua pun diserang sakit sempena raya ni.... Tapi serius seronok jadi org laki.. Mana2 rasa nak baring boleh je baring walaupun tak berapa kenal sama tuan rumah... Ihikss...

Nak tengok anak dara mak pakai kebaya????????
Taraaaaaaaaaaa... Pinggangnye nan hadoooo... Bukan main seksa nak amik gambar dia guna BB... Blur manjang... Aku mmg tak bawak dlsr.. Malas....... Bila dah tak sihat ni, anak2 pun tak sihat malas aku nak bawak camera.... Buat berat beg je..... Takde mood pun nak amik gambar....
Qila suka betul baju kebaya ni....... Sekali sekala dia mintak bukak butang baju tu sebab panas.. Dah sejuk badan, dia sarung balik.. Hehehehe...
Sorang kurus.. Sorang debob.......
Daddy balik nanti pakai sedondon dengan Daddy ye sayang....... Ni last Qila memakai baju tradisional... 3rd raya onwards, sume baju sexy.. Ihiksss... 

Herrmm.. Ade lagi ke ek gambar raya??? Rasanye ade kot.... Raya ketiga mmg seharian terperap duduk rumah... Ke empat dan ke lima baru sambung beraya....

Cepatleeeeeeeeeeeee 18 September... Tak sabar nak tunggu Daddy pulang......

6 ulasan:

Golden Rose berkata...

comei je anak dara ni pakai kebaya

Qimie berkata...

alololo tomeynyaaaaaaaaaaaaa qila..

Lelord berkata...

sakan ko beraya..aku x kemana pun, ko nak dtg umah aku pun pi ntu tutup aje kannnnnn..almaklum umah hinggap xde mende pun dlm umah

Aida berkata...

shomellll Qila berbaju kebaya ye .. nanti nak kena beli satu utk kakak dina jugak lah .. hehehe

gee ryder berkata...

alamak! comelnyelaa menantu mama ni pakai kebaya :D

zoebear berkata...

cute r qila...