Rabu, Ogos 10, 2011

Keputusan GA - 4rd Anniversary kami..

Mari kita umum pemenang saguhati dulu ye....
.
.
.
.
.
.
.
.
.

i. ZOE 
(kerana menjadi peserta paling pantas)

daaannn...

(kerana effort membuat homework walaupun pertama kali menjengah blog ni)


PEMENANG TEMPAT KEDUA DAN KETIGA ADELAH :-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

(Entry Nida sangat best tapi disebabkan kesilapan teknikal dan kesilapan saya, ermm mungkin takde rezeki Nida kali ni.. Sorry....)

ii. HEST
(Hest punye pun sangat sweet...)

Ini hadiah untuk mereka berdua :-










Daaannn......

PEMENANG UTAMA BAGI FIRST GA DIARYIZZARA ADELAH....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Entry nya sangat comel dan menyentuh hati......

Tahniah ye....... 

Dan ini hadiahnyeee :-


Terima kasih kepada semua yang sudi join..... Sesiapa yang tak berjaya tu jangan kecil hati ye.... Boleh cuba lagi next time... 

Daaaaaaaaa....

Ohye, pemenang sila email saya alamat, nama penuh dan no telefon ye.... 

marcia.zlyana@gmail.com

20 ulasan:

Nida berkata...

Salam

Alhamdulillah.. rezeki buat keluarga

p/s: Nida dah tag tiga rakan di bahagian bawah sekali... dari dulu lagi dah tag :(, takpelah takde rezeki....

Marsha~ berkata...

eh yeke.. puas sy cari tak jumpe..

Nida berkata...

ada dibahagian bawah sekali.... dari mula entri tu ditulis memang dah ada.. :(

Marsha~ berkata...

ala sorry lah sy betul2 tak perasan sebab tetiba je bahagian tu tak high light... takpe, nanti sy bagi hadiah sampingan yang lain k? jgn kecik ati lah ye..

Nida berkata...

takpelah bukan rezeki saya.. (mood sedih..huhu)

saya dah emel byk kali tapi failed,


Delivery to the following recipient failed permanently:

marcia.zliyana@gmail.com

tiefazatie berkata...

wah..biar btol kakmarsha..
tq so much!hee..terkejut jap nie..
tq2...comel lampu tdo tue!pinky!

tahniah pemenang yg lain..lagi2 kak nida yg kreatif nie..=D

jap ifa g email kakmarsha ye..=)

Marsha~ berkata...

adusshh.. silap lagi.. maklumle tergesa2 update blog sbb sibuk gila ni.. kalau lambat nanti org marah lak... marcia.zlyana@gmail.com sowi lagi... huhuhuh

Marsha~ berkata...

takde I ye lepas L tu....

Marsha~ berkata...

ifa, check balik email akak yg sebenarnye... yang td tu silap.. bulan puasa otak weng sikit.. hehehe

Nida berkata...

Tahniah buat Tiefazatie... akak tak kreatif mana cuma cuba yg termampu, agar penganjur suka ...

tiefazatie berkata...

ok kak marsha..hee..ptt xleh deliver nie..hihi..xpe sis..ok je..jap eh..send balik..=)

kak nida..tq..tahniah gak kak..eh..akak kreatifla..xmampu ifa nak wat cam akak tau..=)

far_east berkata...

waa tahniah kepada semua pemenang..buat lagi GA yer kak nanti..

zoe berkata...

wah best gile sy menang!
hehehe thanks a lot kak! nnti sy email ye!

yeahhhh!

Aida berkata...

tahniah pada pemenang .. walaupun i tak menang, i akan tetap baca blog ni .. hehehe ..

hestyrezyuda berkata...

alamak malunye... dah lah hest yang tertanya tadi

pape pun thanks pada kak marsha dan tahniah pada semua peserta dan pemenang

Lelord berkata...

nyahhh aku nk FM ek, dak zaki kan slalu bwk balik FM kan..kan..kan..

Ainul Hayat berkata...

tahniah semua pemenang...ingatlah kite semua bukan pengalah...kui3...nak cube next GA akak lak.

Mama Ishazah berkata...

ALHAMDULILAH..wpon saguhati tp mama bersyukur..tq marsha..nnt mama email yer..

tiefazatie berkata...

kak marsha..sori..lambat lak n3 nie ifa wat..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/entri-comelhadiah-pun-comelpinkytq-kak.html

tq so much ye kak!
hee..suka2..=)

Bigdaddyz berkata...

oh kat sini dapat lampu free...hehe