Rabu, Ogos 17, 2011

Handbags raya... Yeay

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............

Walaupun di dalam kekecewaan kerana Bi tidak dapat pulang berhari raya...... Aku tetap shopping sakan..

Ada aku kesah??????

Hahahahahahahaha.....

Tapi sakan takle sakan sangat pun... Beli handbags murah je pon.... Orang lain beli handbags puluh2 ribu nyah oiii..

Sape yang kata aku sooooo menunjukkkkk tu kan, meh aku nak tunjuk lagi.....

Akekekekekekekeke........

Yang pasti sangat puas hati aku dapat ape yang dihajati biarpun masih bukan brand Gucci atau LV pujaan hati tu...

Tapi tak kisahle... Ada orang tu tak dapat langsung handbag raya... Macam si dengki tu kaaannn... Kaaannn????

Inikan pula handbagS raya.....

Huhuhuhuhuhu...

Tak tengok the first one????

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Taraaaaaaaaaaaaa....

Fossil Maddox Top Zip Satchel binti Marsha

I am sooooooooooo in LOVE dengan color Olive Green dah pattern handbag Fossil ni.... Bau leathernya sangat wangi.... Sangat rugged yet elegant.... Sangat aku noksss.....

Nil ah buat aku menggagau mencari seluruh KL dan Melaka dengan bantuan kawan2.. Ahaks....
Cantik kaaaaaaaaannn???? Lalalalalala.. Hijau tetaaaaaaappp pujaan hati mak.... 

Tak sabar nak balik rumah nak peluk dia.. Akekekeke

Dannnnn...

Petang tadi sampai lagi satu handbag nun jaaauuuhhhhhh dari Kajang... Akekekek..
Uols nak tengok ke isi dalam dia????

Akekekekekekekekek.......

Malu leeeeeeee...

Biasa-biasa ajersss....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Coach Large Madison Sophia Dotted Satchel bin Zaki...

Mahogany gituh....
Terusssssssssssss pakai nokkkkk...

Akekekekekekekekeke... Itu LC terus lipat then campak tepi... Heuheuheuheuheu...

Siap ade bin dan binti lagi....

Ohye, Coach tu aku beli dari kawan baik aku, Wynn..... Dulu pun aku pernah beli Coach dari dia... So kali ni beli lagi sebab service dia tip top...

Tak caye sila tanye pelanggan tetap dia yang beli handbags Coach dari dia setiap bulan uols!!!

Sape lagi kalau bukan AIDA.. Akekekekekeke

Uols kalau nak shopping handbags, jangan segan click sini ye :-
Harga ditawarkan lebih murah dari tempat lain...... Tak caya gi serbu sana.....

Memang berbalooooiiiii...... 

Yang penting semua brand adelah 100% authentic yee.. Tak mainle jual-beli-pakai barang tiruan uols.. 

Kalau takde yang berkenan, uols cakap je nanti Wynn akan usahakan untuk dapatkan mana2 yang uols nak... Best kan???

Harap2 Bi tak bising lah aku beli hangbags ni..... Hadiah kena tinggal lama kan... Bukan selalu... Ala bukanle mahal beribu2 pun..... Biasa2 je harga dia... Huhuhu... Tapi, satu memang Bi belikan, satu lagi aku beli sendiri ek.. So ok lah kot.. Hahaha..

So kalau Kak Eda (bukan nama sebenar) dan konco2 nak tinggalkan komen2 gedik + pengecut uols tu... Silakan ye... Saya sangat2 mengalu-alukan komen uols.... 

Menunjuk keeee.. Mengada keeeeeeee.... Bukan pakai duit laki uols puunnnn... Apetah lagi pakai duit uols... 
Jangan lupa tengok blog I hari2 tau... I belum show off baju raya anak2 I dan baju2 raya I yang melambak2 setahun pakai tak habis tu... Akekekekekeke...

Ade mak kisah??!

Akekekekekekek...

Tak sangka, bulan puasa ni ramai sangat nak bagi I pahala free... Thanx uols..

Heuheuheuheu....

24 ulasan:

LiAnA berkata...

aku suka beg fossil tu cantikkkkkkkkk... ha hambik ko punya byk 'k' hahaha... pssstttt harga baper wehhh... klau ko taknak letak sini.. mehlah bisik kat dinding muka buku aku ..ngeeee

dey berkata...

Kekekeke mengekek ngekek Sy gelak bc entry akak Kali ni..tp memang cantik...mmg tip top.. X pe kak buat pengubat hati cik abang xblk..Walaupon kegembiraan tu skit.Asal akak happy..x sabar nk tgk Baju raya qila ngan aqil ;). Kak Eda(bukan Nama sebenar) Dan konco2 Nya u better b prepared ;P

Lelord berkata...

Agagagagaga kemain nama beg ko nyah coach bin zaki tu aku suke, kena goda dak boy lebih baru dpt. Doha xde coach arr LV, burberry, pendi, hapa tah lg ada arr mahal laktu

gee ryder berkata...

wey, fossil pun mahal nyah hoiiii...aku asik masuk jer butik fossil tu mmg suka gak tapi tak terbeli2 pun lagi ekekeke...

alamak nyah, yg coach tu pun mak baru usha tau, baru jer tgk kat butik...tapi setakat tengok jela kuikuikui....

oneyani berkata...

Akak oooi bab binti ngan bin tu sgt menggetarkan urat perot mak yong ni..yani dah lama ngidam bag fossil..bag die nampak tahan lasak sgt kan...antara coach ngan fossil tu yani vote fossil!ahaha mcm la kene vote bagai pon..so anak akak la y menang...hihi

Mama Rizqullah berkata...

Perrrrgghhh.....terbaik arr kak,kalau saya pun hubby x balik..borong handbag lah keje saya...

Inipun baru sempat pau satu je..

Apapun,sukahatilah kan...nak tunjuk LV ke,Burberry ke,Coach ke...kan,yang penting ORI okay...bukan Petaling street punya...opsss!!!karang ada plak yang sentap...

Momma Qiestina berkata...

kekekekek terbaiklaa lah :)

lawaaaa tu handbag rayaaa! terbakar hati kak eda tengok.hhehe.

Scha Nur berkata...

Waahhh akak..gugup first time nak comment belog akak..cantik fossil leather tu..taste kita samaaa!

tertarik pasal Kak Eda tu ye..i pun dah kene..shopping lagi kak..expose semua dalam lemari tuh..

hee (+___+)

HaninFarshid berkata...

shopping...jangan tak shopping ;)have fun shopping.....hihi!

jom kiter beraya sesama handbag baru :) pedulikan apa org kata....tu duit laki kiter/kiter...bukan guna duit laki diorang/diorg pun :p

nice bags ;)

take care...

ZuRaNaI berkata...

huiii..akak,,jom la kte geng..rase nk sep tangan je sbb suke jumpe org yg suke ijau gak..hahah

Elyn Sani berkata...

Aku x minat ijau, tp bile tgk ijau beg baru ko tu... Terus berkenan!!

Aida berkata...

weiiii .. aku sukalah fossil tu .. shantikkk tau .. tp kan madison tu sama lah .. meh kita pakai sesama .. kekdahnya kan .. wakakaka

LIP (^_^) berkata...

Alahai cun la coach tu...suka sesgt!!!

zoebear berkata...

alalalala.. hari tuh br survey coach tu nok.. sebijik taste aku lor.. tp budak tuh kte dah habiss stok kt die.. :(
fossil bag mmg cantikkk.. congratss.. ko memang melaram sakan raya tahun ni hahaha...

Lia berkata...

cantikkkkkkk yg fossil tu.. raya sakan ni. hehe :)

shu berkata...

wahh...ijau yg sgt cantik.. ape laa yg diorang dengki2..ish2.. eh, marsha awk patut buat langsir raye ijau jugak ni...hihi.

Tanpa Nama berkata...

Gile berlagak... Tapi bila lagi nak berlagakkan..

♥ AmiraHafiza ♥ berkata...

giler cunsss ar beg kak marsha.. dua2 sgt santekkk!!!!! kat alamanda pun ada yg Fosil ijau tu.. setiap kali tgk mesti tingat akak.. hihihi

hestyrezyuda berkata...

fuyyoo..tertarik sungguh hest dengan entri akk kali ni.. tapi bukan pasal handbags akk yang very vouge itu... tapi kisah orang mulut longkang..

eh ada kak ea yang duk sibuk kutuk ko kak ea? tak sangka plak ada yang jeles bebenau gayanye.. biasalah... orang kalau tak pernah dapat apa kita dapat.. memang macam tu kak... mulut memang longkang... rezki masing2 tak payah nak kecoh2.. kadang2 apa yang kita ada akk plak tak de kan? so, adil saksama..

Tanpa Nama berkata...

hahahahahahahahahahahahahaha

Marsha~ berkata...

Hest.. tu dia dah gelak tu... dia mmg hari2 datang mengendeng kat sini.. mcm kucing kurap lapar mintak makan.. org kata, kucing kurap pun datang bawak rezeki.. dia ni tataule bawak ape.. biarlah dia Hest.. akak tak luak apa2 pun... akak takkan delete komen2 dia.. biarkan je.. hehehehe.. kesiannnn dia kan hest kan??

Lin berkata...

aritu tgk kt butik fossil pavillion..warna choc..cantikla..tapi ijau ni pun cantik..syoknye..nak jugak.huhu

Tanpa Nama berkata...

The same Coach bag tu ada kat http://www.brandzshoppe.com .. Mmg chantek!

tiefazatie berkata...

sis....sangat cantik!!!

alo..sis bio je kak eda..kak hape ke..die dengki la tue xdpt shopping2 cam sis..haha