Ahad, Ogos 21, 2011

Burberry dress utk di letgo

Baju ni tak pernah pakai... Beli kat Bandung... Tapi tadi masa test kat Qila, stuck pulak kat perut dan terlalu labuh pulak untuk dia.... So aku nak let go...


SOLD

Saiz 4 hingga 5 tahun... Umur 6 tahun pun boleh pakai kalau slim melentik bodynye.. Qila dobot dan buncit so tak sesuai pulak... Tatau nak gayakan tali pinggang tu kat mana.. Kalau letak bawah perut huwaaa... Nightmare Daddy dia tengok.. Akekekeke...

So sape nak, please cepat so aku boleh pos esok dan sblm raya boleh sampai.....

Harga RM49.90 ye....

marcia.zlyana@gmail.com..

- Posted using BlogPress from my iPad2

2 ulasan:

oneyani berkata...

Ayat nighmare daddy tengok tu bole buat perot terburai ye..ahaha adeh yani takde anak pempuan lak nak bagi..hihi

tiefazatie berkata...

lucu la statement sis..adeh..adik2 ifa sume dh besar2..hee

sis..nie tq n3 utk sis ye..kalu ada si xberkenan..sis bgtau tau..ifa edit..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/lampu-tido-comel-ifa-dapat-pecah.html

tq sis!