Yang ditunggu2 dah sampaiiii....

Petang tadi, parcel yang aku tunggu2 sejak Jumaat dah sampai....... Yeay!!! Tu sebab status kat fb pagi tadi agak menggeletis... Bukan sebab hubby nak balik uols.... Tapi sebab ini :-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Rasa takut nak bukak sebab takut rosak atau engraving tak cantik.. Hahahaha... Sengal betul kan???
Taraaaaaaaaaaa.... Ipad2 aku sampai jugak after 2 minggu lebih menunggu.... Ngeeeeeeee... Terima kasih Bi, sebab izinkan Ipad ni menjadi milik Ling... Sayangggg Bi sangat-sangat!!! Walaupun ade BB dan netbook utk online 24 hrs, Ipad ni actually bukan nak online sangat pun... Just untuk kegunaan anak2 belajar dan Mummy utk main games... Akekekekeke....
Ia datang dengan color putih suci murni.... Charger pun color putih... Sangat smart! Ihiks..... Takut nak pegang uols... Takut calar... Ngada kan????
Engraving nama anak2 dan suami..... Nama I nanti I letak pakai marker pen.. Wakakakakaka....... Ohye, anak no 3, tunggu Ipad3 keluar... Lalalalalaalalalalala....
Taraaaaaaaaa.... Tapi kan anak2 aku belum bagi peluang tengok benda ni.. Bahaya uols..... Tunggu lepas beli cover dan screen protector... Ni charge pun kena tunggu sampai diorg dah tido.. Bahayaaaa...... Kalau jatuh, nangis mak.. Hahaha... Kejaaaammmm.....

Okay.. Pasni dah tanak mintak ape2 lagi...... Ling janji ye Bi... Ling dah cukup happy dapat Ipad2 putih ni.... 

Oooopppssss!!! Chop chop!!! Accept, handbag baru lah utk raya....

Wakakakakakaka..... Larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

Ulasan

i n n z c h u b b y berkata…
wahhh... bestnye!!! :)
Tanpa Nama berkata…
Marsha,

Bestnyaaa..Bila suami ko nak balik? Bulan depan dah raya. Kadang2 opis ni bulan betul nau..
Lelord berkata…
nyah 64gb? hahahha aku setuju jek boh nama ko pakar marker kaler ijo
Tanpa Nama berkata…
Wooo bestnya..order online 2mggu ekk smpai..nk jugakkkk!! Hihi -anasaliza-
far_east berkata…
waaa Ipad2...besh besh...kak marsya beli sendiri kaaa hubby hadiahkan?
Marsha~ berkata…
Faiz.. Beli sendiri lah... Tak dap at nak saber tunggu dia balik lmbt sgt.... Hehehe
LIP (^_^) berkata…
Hahahah..handbag raya pulak...lawak la marsha..
Qimie berkata…
ada jgk yg meroyan nnt kang.. hahahah....

currlaazzz....
Ainul Hayat berkata…
Bestnya Kak Marsha dapat Ipad.

Kak Marsha tau tak..ingatkan itu adiah GA...Miahahaha (Walaupun tau hadiah GA berkonsepkan lomentik-lomentik tapi saya rasa ipad tu pon lomentik lo...kui3)
Marsha~ berkata…
pergh... kehlas akak kau ni dik kalau nak bagi ipad as hadiah GA... harus hang blog ni nanti ramai sgt org join.. hahahahah

Qimie.. pasni dia mesti mintak laki dia jugak... heuheuheu
Aida berkata…
marsha, tetiba aku jugak teringin begitu .. hahaha .. mati lah mekkk kena langgar dgn en suami .. apa org ada, kita nak .. wakakakaaaa
gee ryder berkata…
best2...
mesti qila n ariq sibuk nak main nanti hehe
tiefazatie berkata…
wah..best btol!hihi

Catatan popular daripada blog ini

Betapa puakanya M-Suites Hotel itu

Short getaway bersama whole family..

Petua mendapat kepala yang bulat...