Khamis, Julai 21, 2011

Testinggggg...

Ngada kan sibuk nak testing bagai..... Hahahaha....

Meh tayang muka anak dara aku yang tengah rindu sangat kat Daddy dia sampai demam2 ni ha...


Alolololooaoooo.... Kembang semangkok pipi.....

Ohye, aku dah jailbreak ipad ni... So boleh donwload secara cemerlang ape sahaja aku nak download secara free!!! Huhuhuhu...

Thanx pada Arif yang tolong buatkan... Murah sahaja.... Sape nak jailbreak ipad or iphone meh datang jumpa aku meh.... Huhuhu...

Rasanya tak muat kot storage ni pasni... Takpe.. Takkan nak guna semua application serentak kan??? Hehehehe...

Ohye, Qila dan Ariq tetiba demam kuat harini. Qia merengek2 nakkan Daddy dia.... Aduhai.... Sabar ye sayang.. Mummy balik jap lagi kita gi beli KFC dan toys ye.... Upah supaya cepat baik... Mummy sayang Qila dan Ariq sangat2....

Ok nak sambung wat kije.... ;)

- Posted using BlogPress from my iPad2

8 ulasan:

Aida berkata...

demam kuat ?? rindu sangat lah tu .. ni tak bley nak video call dgn En B tu ke marsha ???

Ainul Hayat berkata...

Alahai...metoi2 teringat daddy dia le tu kak. Erm, harap2 akak balik nanti & after upah diorg KFC & toys kebahlah sket demam diorang tu kak.

gee ryder berkata...

whoaaa update via ipad jela skg ni yer...

alahai cian qila :(
get well soon yer...

Tanpa Nama berkata...

Sabar yekk qila..xlama lg daddy balik yekkk.. -anasaliza-

hani berkata...

cuba minta papa courier baju or kain or anything yg ada bau papa. mungkin boleh bantu ubat kerinduan Qila tu. tapi jangan mummy plak yg berebut ngan Qila.....

hestyrezyuda berkata...

SMEi ..

akaaaaaaaaaaaakkk...!! jeles aku :((

-oP_ida- berkata...

alahaiii siann budak bedua nie

aciknida doakan QILA & ARIQ cepat sembuh yaa....

Qimie berkata...

hebatkan ipad anda setelah dijailbreak? hahaha

Kesian la kat Qila tuh.. takpe Qila kuat kan sayang?