Rabu, Julai 13, 2011

Seronoknya... Mummy boleh tengok drama TV sepuasnyaaaaaaaa.... Nguahahahaha

Sebab ape ye??????????
Hahahahahahahahaha....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sebab ni lah uolsssssssssssssssss... Aman damai takde bebudak menjerit melalak2 nak tengok cartoon di petang2 dan malam hari.... Huhuhuhu.... Mummy boleh conquered TV sepuasnyaaaaaaaa.. Hahahaha...

Untuk permulaan, bagi main dengan Tom ni dulu..... Terbahak2 Qila dan Ariq ketawa masa Mummy tunjuk kat diorg petang semalam... Pas mandi, masing2 mintak nak tengok cat so duduk dendiam melayam si Tom tu berborak... Qila paling suka bila Tom kena kentut... Hahaha..
Cer tengok belah kiri... Nampak kepala je.... Adik ushar je dulu... Tunggu turn dia pulak... Aduhaaaiii.. Sian tengok... Hahahahaha...
Sabar dan tenang je menunggu turn..... Kakak tak bagi usik.. Hehehe.. Kakak memangggggg... 
Hehehehehe... Laju je dia tekan butang nak bagi dog keluar kentutkan si Tom... Hahahahah...
Terbongkok-bongkok dia nak bercakap dengan Tom tu... Manja betul dia berborak dengan Tom.. Hahahaha..
Aku masih letak dalam kotak... Sayang uols nak letak kat lantai... Tunggulah weekend ni nak keluar beli casing dan screen protector... Qila pun mintak nak letak atas pangku dia.... Adoooyaaaiii... Nantilah ye sayang... Heheheh.. 
 Coloring pulak.... Adik usharrr je dulu.. Tapi dia tu ganas sikit... Main sebaaaaaat je.. Mana kakak dia tak marah... Sian pulak dia pandanggg je kakak dia main.. Takpelah kalau ade rezeki lebih nanti, kalau2 Ipad3 nak keluar, mesti harga Ipad2 jatuh kan?? Mummy beli utk Ariq satu ye sayang... Masa tu mesti Ariq dah 2 tahun lebih... Dah dengar cakap sikit.. Hehehehe..
Application utk kids memang banyak... Memang worth it lah beli Ipad2 ni.. Mama dan Bibik tercopong mulut tengok okay... Hahahahahah.. Application best2 banyak yg kena bayar.. Kalau main beli je tanpa fikir panjang memang melambung bill credit card kau nyah.... Takpe, card Daddy jugak kan..... Kuikuikuikui... Tapi skrg aku download yang free dulu... Pas jailbreak nanti, siaplah ko... Yang free pun melambak2 tak khatam lagi...
Kakak yang happy dapat coloring pakai sentuh2 je.... Jangan pasni malas nak guna pencil betul dahle kan... 
Happy Mummy tengok anak2 Mummy happy... Macam ni kalau ade rezeki, beli lagi satu pun Mummy sanggup... Tunggu Mummy dapat durian runtuh ye sayang... Huhuhuhu...

8 ulasan:

Lelord berkata...

Huhuhu dah makin teror

Ena Mazly berkata...

it's good for the kids kan.. macam2 diaorg boleh belajar.. menyeronokkan..

Aida berkata...

wahhh .. dasat anak dak zaki nihhh .. main ipad2 cenggitu je ye .. kat opis aunty ni, bos baru je dapat ipad2 tu .. wakaka .. bos pun tak tau nak guna apatah lagi anak buah ni kan .. haishhhh

Shiela Latif berkata...

bagus juga ipad ni...macam2 ada

Qimie berkata...

Danisha pon suka si Tom tuh. Dia budget Tom tuh tgh borak ng dia. Bila dia marah Tom and Tom marah dia balik, dia nangis! Hahaha.

Marsha~ berkata...

nangis???? nguahahahahahahahahah... sah mmg manja betul tu...... camne nak ade adik ni??? hahahaha

Fazlinil Irma berkata...

mummy qila tak nak buat contest hadiah ipad ke. kahkahkah. ;D

Tanpa Nama berkata...

Tue ler nk belikan tuk auni nie tp hubby kata apps kena beli..sggp tue tggu dulu..tp akak kata bnyk jek yg free lg..nk kena mintak kt daddy auni nie..best best..daddy pny iphone kedekut nk kasik auni pegang..nnt tggu ipad2 umi ekk..kompem umi kasik..hihi

Baik jek ariq leh tggu dgn sbr..gud boy laa dia.. :) -anasaliza-