Sabtu, Julai 23, 2011

Sabtu oh saturday..

Malam tadi tertido awal.. Masing2 tak sihat... So terlena pulak masa tgh tidokan bebudak tu... Malam tadi dua2 anak aku ni panas badan balik... Terpaksa basahkan badan dua2 serentak.. Ni first time kami bertiga sakit serentak mmg seksa woooo dgn badan sakit, nak jaga pulak anak2 sakit.. Takpe, dugaan...

Pagi tadi Bi call.. Dapatlah Qila melepas rindu kat Daddy dia.. Laaa.. Rupanya Bi pun tgh demam.. Pertama kali kami berempat demam serentak.. Ni betul2 demam rindu ni... :(

Ohye, Qila sempat request basikal color pink kat Daddy dia.. Huhuhu..

Pagi tadi jumpa paed lagi utk follow up Qila..

Petang ni kalau diorg sihat nak bawak diorg jenjalan shopping.. Kata gaji Bi dan aku dah masuk kaaaannn??? Ape lagi...... Huhuhu.. Poney tgh sales tu..

Okaylah.... Ciow dulu.. Menaip pakai BB ni kureng pulak idea nya... Hehehehe...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 ulasan:

Ena Mazly berkata...

semoga cepat sembuh....

LIP (^_^) berkata...

Dah sihat belum?

Tanpa Nama berkata...

Moga cepat sembuh semuanya..aminn -anasaliza-

far_east berkata...

hope kak marsya sekeluarga cepat sembuh dari demam saling merindu nie.. ;)

Aliza berkata...

get well soon ye... dah nak posa dah ni :-)

mudah2an time will fly by and u all cepat2 la together again...

TC, beb!