Khamis, Julai 14, 2011

Killing time bebeh..

Adoi.. Laparnye.. Maklumlah, puasa bebeh puaseee....

Aku tgh stuck ni kat traffic light. Byk gila kereta.. Semua rushing nak balik rumah.. Aku belum lagi nak balik.. Nak gi beli baju baru untuk Ipad aku tu... Hahahahah.. Tak sabar nak tunggu weekend nyah... Ngada..

Tadi aku survey2 kat google, skali jumpe pulak kedai yg area Bkt Beruang.. Ape lagi, serbuuuuu... Heheheh..

Nak psg screen protector skali.. Ok lah dah sampai... Ngeee

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 ulasan:

Aida berkata...

bkt beruang tu asal tempat aku tu marsha .. tp dah membangun sungguh tempat tu .. lebih plak mmu pun kat situ je kan ..

maya amir berkata...

auwww...ipad nak berbaju baru:)