Isnin, Julai 18, 2011

Hijau tetap di hati.......

Hari Khamis lepas kan aku puasa... Gigih tu lepas balik kerja terus serbu Bukit Beruang semata-mata nak cari baju untuk si Ipad.... Padehal dah plan nak masak ketam bercili kari power meletops utk buka puasa... Huhuhu.. Hamik ko sampai rumah jam 7.10 petang masak macam Iron Chef gitttuuuuhhh! Terer woooo..

Okay tu lain kali gosip ek.. Ni mak nak gosip ni.... Kisah hatiku yang berbelah bagi untuk memilih color baju utk sang Ipad.. Sebabnya, aku suka sangat kat color dua ni dan tatau nak buat pilihan :-
Cantik kaaaaaaannn???? Rasa nak beli dua2 je... Tapi memandangkan mostly FBians telah voted for green, so aku pilih Hijaaaaaaaaauuuu...... Hahahaha.. Sempat tu mintak pendapat kenkwn FB.. Thanx korang... Aku mmg tatau nak pilih yg mana satu... Pink tu nampak sangat cheeky dan hot... Tapi...............
Hijau tetaaaaaaaaaaaaaap di hati.... Nguehehehehehehe...
 Tengok.... Tak nampak pun dia dlm tu... Sesuai dengan LC dan BB mak uols..... Huhuhuhu..
Taraaaaaaaa... Cantik kan??? Sape bosan dan meluat sila gi jejauh ye...... Hahahahaha.. Janganle uols nak meluat.. Aku bukan tayang Hermes Birkin ponnnn... Tayang baju Ipad jers..
Nampak sama mcm smart cover tapi  yang ni cover semua, depan dan belakang..

Takpe, nanti Bi balik nak pow dia yg mahal sikit.... Yang ni murah jersssss... Sekali dengan screen protector tak sampai pun harga sepasang kasut Clarks bebudak... Kuikuikuikui...

Okay lah tu... ;)

2 ulasan:

~~Sue eLLa~~ berkata...

lawa...lawa nya baju ipad...hehehe..kak...sue takda fb akak laaa...huhuu...nak add.....hhehehe

Aida berkata...

lawa wehhhh .. takpe .. nanti dtg kat kl nih, shopping lagi ye .. sbb banyak choice skit dan murah kot .. mak takde ipad, tlg tengok jelah ..