Hambooooiiii......

Qila ni kalau kat rumah nenek dia, cara dia tengok tv memang pelik sikit... Kalau dia tak duduk kat hand rest sofa nenek dia, dia mesti terlentang baring terkangkang depan tv... Takpun, dia akan duduk beralaskan kusyen kat atas lantai.. Tapi hari Ahad lepas, aku tengok dia layan cerita Los and Faun bukan main tekun lagi... Entah ape yang best sangat ntah.. Selalunye, dia mana ade layan sangat filem2 melayu ni.... Cartoon dia sukalah kan...

Tapi cerita Los and Faun tu dia layan sampai habis.... Akekekek... Amost 2 jam cerita tu.. Penat duduk, dia diri.. Penat diri dia cangkung... Last2 dia dah pening kot sebab tak faham dengan jalan cerita filem tu terus dia posing mcm ni:-


Hahahahaha..... Puas dia dok fikir, ape haaaaallll le si Adlin dengan si Hans berlakon jadi sengal sangat ni???? Akekekekeke...


Aku amik gambar pun dia buat bodo je... Ni betul2 khusyuk ni..... Rasa nak jentik2 je jari dengan pipi dia tu.....


Qila oh Qila........ Bila Mummy kat rumah, Mummy geram sangat Qila ni tau.... Tapi bila Mummy kat office, Mummy rindu sangat kat Qila.... Tak sabar nak balik nak peluk2 Qila..... Tapi bila jumpe kat rumah, rasa nak babap2 je terutama bila Qila notty bergaduh dgn adik... Haih....

Tapi kan malam ni aku tengok mata Qila cengkung sangat... Cengkung macam org tak tidur 2 3 hari... Risau sangat.... Cengkung sebab mengantuk ke.... Sebab batuk ke.... Atau sebab rindukan Daddy??? Aduhaaaaiiiii.... Cepatlah ada pengganti Bi.... Dan Cepatlah Balsam sampai ke Malaysia.... Kesian anak aku ni.... Dia mmg selalu mcm ni bila masuk bulan ke 5 Bi belayar...... Tapi kali ni redup dan cengkung matanya sangat ketara.... :(

Moga2 tak ape2... Maybe dia letih dan ngantuk sangat kot....... Harap2 lah.....

- Posted using BlogPress from my iPad2

Ulasan

hanny maness berkata…
alahaiiii.. comelnya qila ni. geram tengok pipi dia. akak try la hantar dia g audition tom tom bak. mesti cuteeeee & bijakkk sgt dia jawab soalan paknil. hehe
littlehumblelynn berkata…
Kesian qila,mungkin dia rindu daddy dia tuh.emosi anak2 kita x tau kan.
far_east berkata…
hamboiii qila posing sakan aihh...hihi...

kak marsya takleh buat video call ker kasi rindu qila kurang sket...
gee ryder berkata…
dia buat tak reti jer mummy amik gambar dia tu heheh...

alahai ciannye qila..sah rindu daddy sampai cengkung2 mata
LIP (^_^) berkata…
siannye qila...tapi memang muka tekun dia tgk cite tu...paham ke bab koboi tu qila??heheh
hani berkata…
saya rasa mungkin ubat pun effect mata cengkung tu. harap qila cepat sembuh.
Lady of Leisure berkata…
amboi kusyuknya tengok tv hehehe
Aida berkata…
Marsha, mungkin sbb dia batuk tu kot dan mungkin jugak kesan ubat .. hmmm .. harap tak pape .. tp tetap geram tengok pipi dan tangan dia yg gebu tu ..
Tanpa Nama berkata…
Yeaaa misc.. Bagi merit bonus

FatiN
Elyn Sani berkata…
Pergh lega aku ko dh buat setting mobile blog ni.. Baru dpt baca dgn mudah pakai bb hehhe

Catatan popular daripada blog ini

Betapa puakanya M-Suites Hotel itu

Short getaway bersama whole family..

Petua mendapat kepala yang bulat...