Sabtu, Julai 30, 2011

GA - Sempena Ulangtahun Ke Empat Perkahwinan Kami.. (sticky post)

Yayyyy... Pertama kali aku nak buat contest u.... Sempena Ulang Tahun Perkahwinan kami yang ke empat pada 7 Julai ini.......

Caranya mudah saja..... Cuma perlu ikuti segala steps kat bawah ni :-

i. Follow blog ini DIARYIZZARA.BLOGSPOT.COM

ii. Buat satu entry khas pasal GA ni dengan tajuk Mummy Qila & Ariq First GA (beserta link blog ini) then drop komen kat sini bersama LINK ke entry tersebut beserta NAMA dan EMAIL anda...

iii. Dalam entry itu sila tulis dengan ringkas dan padat tentang apa yang paling anda suka baca atau nak baca mengenai blog ini...... Pasal shopping kee.. Pasal anak2 ke... Pasal ape sahaja lah.. Ihiks..

iv. Then TAG tiga orang kawan-kawan yang mempunyai blog... 

Senang kan??????
.
.
.
.
.
.
.


Dah ade GA mesti nak tahu hadiah kan???

TEMPAT PERTAMA :

i. Fridge Magnet 
ii. Satu set Lampu Tidur English Style (gambar akan di upload sehari dua lagi)

Okay-okay.. Tak macam English style poonn... Sorry uols.. Aku lambat gi beli hadiah.. Last 2 days pergi, lampu tidur yang aku suka dah takde... Terus mata ternampak yang kat atas tu... Cantikkkkkkkkkkkkkk kan??? Kalau korang tanak, takpe... Aku nak.. Hehehehe..


TEMPAT KEDUA :

i. Fridge Magnet
ii. Satu set English Style candle holder (gambar akan di upload sehari dua lagi)

Aku beli dua candle holders untuk pemenang ke tiga.... Sweet kan??? Hehehehe...

TEMPAT KE TIGA, KE EMPAT DAN KE LIMA :

Hadiah misteri menanti anda...

Yang ni namapun misteri kaaaaaaaaaannn.. Mana boleh bagi tau dulu.. Ihiks...

Tarikh tutup penyertaan adalah pada tengah malam 30 Julai 2011. Pemenang akan diumum tepat sebulan selepas tarikh anniversary kami iaitu pada 7 August 2011 jam 8 pagi..

Hadiah-hadiah Fridge Magnets haruslah dari hasil shopping Tuan Besar blog ni iaitu encik Suami saya... So, tambahan hadiah akan diberitahu dari masa ke semasa sebab belum beli so tak dapat imagine nak bagi ape... Yang pasti konsep hadiah adalah :- Romantic Mode.. Ihiks..

Jom ramai2 join...... Sempena mood saya yang baik ni sebab July is my wedding anniersary dan sang Suami nak pulang beraya bersama... Ihiks... Hadiah2 yang bakal dapat ni sesuai buat hiasan rumah di Hari Raya.. Entry yang paling creative dan mencuit hati akan berpeluang cerah untuk menang.. Ihiks...

Kepada yang sudi join, thanx ye!!!!

Selamat mencuba...... ;)

55 ulasan:

zoe berkata...

of course sy akan join!!

zoe berkata...

dah siap!!

http://kzoeozk.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

zoe,
farhahazmatul@gmail.com

Marsha~ berkata...

peergggghhh... peserta paling laju sekali... akekekek

zoe berkata...

hahahahaha. :)

Lelord berkata...

pheeweeet....hahhaha nyah aku balik ni nanti ko pas aje la kat sblh umah hadiah tu

Lelord berkata...

aku join gak...

http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

Marsha~ berkata...

Lela.... Hahahahaha.... Cer try cer try...

Tanpa Nama berkata...

Alaaaa... Aku nak join tapi tak ada blog laaaa...

Bebehku!

far_east berkata...

dah join...

http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

far_east
keisha_raisha@yahoo.com


p/s: pinjam header kak Marsha buat letak dalam entri GA tue.

nanakimie berkata...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

id: nanakimie

nana.kimie@yahoo.com

Ummi berkata...

alamak!!dah TERjoin..hehehe..ni link nya

http://syikin-awalktoremember.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

syikinzahir
ikinarif@yahoo.com

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

join...=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html


email:- taksukacikedis@gmail.com

Cik Rose Cute berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
fieda berkata...

JOIN :)

email : fieda.rafli@yahoo.com

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

email : fadzillah_18@yahoo.com

Nana berkata...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

id nana
email : nanamrul@yahoo.com

Mama Ishazah berkata...

mama join
http://mamaishazah.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html
email:mimiidham@yahoo.com
follower:mamaishazah
ok

Cik Meifaa' berkata...

diiklankan disini

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/ga-sempena-ulangtahun-ke-empat.html

Aida berkata...

Akhirnya siap jugak ...

http://superdupermama79.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html


nama : Aida
email : noraidaabdullah@gmail.com

Cik Bunny berkata...

joined

http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

Cik Bunny,
imafahima@yahoo.com

shera haifa berkata...

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html
id : shera haifa
email: cute_hakirow@yahoo.com

#ciksuzlin berkata...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

cekodok berkata...

join

http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

Shiela Latif berkata...

As-salam mummy...ibu join ya :)

Link : http://shielasuri.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

ID Follower : Shiela Latif

Email : zasillahariffin@yahoo.com

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

beb i akan join.nanti i buat n3.skrang dgn bz noks.tungguuuuuuu

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

join jugakk

ID: Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
email : lin_anakmak@yahoo.com

http://giler-contest.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

Cempaka Kuning berkata...

CK join.
Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

Email-norzie_hany@yahoo.com

NOOR FATIN berkata...

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

id : noor fatin

emel : fatin_uniklmsi@yahoo.com

Narumi hayashida berkata...

saye join jugak!!hehe(^^,)

id:narumi hayashida
http://chocolatelove196.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

beb i dah join

http://zulfaqarrayyan.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

nama saya:-ibu zulfaqar rayyan
email:-adiex.yaya@gmail.com

:)

Golden Rose berkata...

salam perkenalan...sha join ya...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

id: Golden Rose
email: umsha83@yahoo.com

IntaNBerliaN berkata...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

emel : zarina_naniey@yahoo.com.my

id : IntaNBerliaN

TQVM

hestyrezyuda berkata...

kak marshaaaaaa... hest nak join kontes... dah buat dah bagai yang di suruh.. ni link dia

http://hestyrezyuda.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

dan ini email hest..

hestyrezyuda07@gmail.com

thanks kak marsha.. wish me luck ;)

Ainul Hayat berkata...

Kak Marsha,

Saya join contest akak ni.

http://ainulhayat309.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

ID Follower: Ainulhayat09
email: ernibaiz8609@gmail.com

~~@lyci@~~ berkata...

alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

emel >> deqya2000@yahoo.com

tq ;)

emeera asnary berkata...

http://emywantsthat.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

oke itu link contest saya...

my email : emy.heaven92@gmail.com
name : Emeera Asnary

tQvm... =)

Cik Rose Cute berkata...

Ni link baru...

Email: che_rosliza78@yahoo.com
Id name: Che Rosliza Che Mat

Link Contest: http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga_07.html


hari tu punyer dah delete...

Mama Syima berkata...

saya join

nama - syima
email - syyma78@yahoo.com

http://contestngamamakyra.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-firt-ga.html

button follower tak keluar..nt dah ok saya add follower ye :)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam .Join.

Nama;Azatie
Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-giveaway.html

Mama Syima berkata...

ok..dah follow..

id follower - mama syima

Marsha~ berkata...

okay shima.. noted

xfatynx berkata...

kak marsha, saye join eh. hihihi

http://fatyness.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

email: fatynx@gmail.com

,
fatyn :)

"Aku"....Nurul Azren berkata...

Join jugak laa....hihihii

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-firt-ga.html

Email : reen_ichyliebe22@yahoo.com

vanillagirls berkata...

akak,sy join :)

tekan kat bawah ea
mummyqilaariqfirstGA


thanks sbb tengok :)

vanillagirls berkata...

lupe pulak
email : bonkbong_buas@yahoo.com

Nida berkata...

as-salam..

Nida turut mengambil bahagian... moga ad arezeki buat kami sekeluarga... ameeeeennn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

id follower: Nida
email: radinsah@gmail.com

Jemput singgah ye..:)
tq.

d.i.l.a.r.i.z.a.d.i berkata...

marsha,

dah buat satu entry utk join. jgn lupe view tau.

http://dilarizadi.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

(ni blog baru dyla-inas k)

dylarizadi@gmail.com

نور افيره berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
FarhanahAdzlan berkata...

JOIN=)

http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

Nur Syahida berkata...

join akak..

id follower: Nur Syahida

http://diaryizzara.blogspot.com/2011/07/ga-sempena-ulangtahun-ke-empat.html

email: nursyeda89@gmail.com

fiezahkecik berkata...

join

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

email: norhafizahjaimin@yahoo.com

i n n z c h u b b y berkata...

Kak Marsha, inn join GA akak ni walaupun dah last minit. hehe.

http://innzchubby.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

ID follower: innzchubby
email: innzchubby@gmail.com

tiefazatie berkata...

sis!ifa join!sempat lg kan2..hee

nama: tiefazatie
email: pinkteddy84@gmail.com

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

tq sis!happy 4th anniversary yaa..=)

oneyani berkata...

Sangat menggoda okay lampu tido tu..tapi syg tak sempat nak masuk..sebab kalau tak dapat no first nanti mak yong sentap..cane?ahaha

Tapi jujur yani ngaku sini..yani suke baca blog akak sebab suke citer pasal anak-anak dan shopping!

Pastu kesempoian akak dan kata-kata lahar dalam ni buat yani terhibur dan terasa dekat sangat dengan akak..padahal jumpenye tak pernah pon..hihi

Marsha~ berkata...

hehehe.. Yani, takpe mana tau nanti akak tergerak hati nak buat contest lagi... Yani join le.. hehehe