Khamis, Julai 28, 2011

Frustnyaaaaaaaaaaa..... Huwaaaa....

Frust gilaaaa...... Frust menonggeng..........

Tapi kan, dalam frust2 aku ni, jauh di sudut hati eh..... Handsomenya Khairul Fahmiiiii..... Huwaaaaaa.... Pakai baju HIJAU lak tu..... Auuuwwww!!! Mak taste sangat....... Uuuuuuu....... Sangat 'malu' nak menatap matanye.. Nguahahahaha....

Tapi!!! Hampeh.... Kiasu sangat tengok players Sipore main drama2 jatuh sikit cedera... Jatuh sikit cramp... Pondans! Banyaklah drama kau nak bagi lewat2kan masa kannnnn..... Sakit hati aku tengok.... Agak2 lah pun kan.... Ni tak...... Setiap 5 10 minit ade je jantan kiasu yang jatuh tergolek dan berlakon cedera... Padehal bukanle teruk mana punnnnn..... Benci!!!

Walaupun, semua org nampak.... Pertahanan diorg memang mantap ar... Cuma kite punye harimau malam ni macam tak cukup tenaga... Macam tak bersemangat sangat... Safee pun main biasa2 jers... Aku yakin maybe sebab bergu dia si Sharul Talha tu takde kot..... Aidil pun masih belum fully recover so, memang sedihlah performance harimau2 malaya malam ni.... Sendu gilaaaaa performance diorg malam ni!

Tapi Khairul Fahmi aka Apex tetaaaapppp terbaik! Banyak gila cubaan goals dia tumpaskan... Syabas nok walaupun ade desas desus kau dah berubah sbb dah fofular..... Lantak lah kan sebab Elia, tunanganmu itu pun tak cantik mana pun.. Heuheeuehue.. Jahat aku ni.. Hahahaha...

Mak lagi suka uols tak jadi kahwin..... Tulaaahhh show off dan taksub sangat dgn percintaan uols tu.... Last2 tak kemana jugek... Bergaduh pun satu dunia tau... Tak manis taw... Huhuhu....

Tak kisahle yang penting, mak tetap taste dgn Khairul Fahmi sampai bila2.... Sebab, dia mmg hebat menangkap dan menepis bola... Huhuhu... Bergaya sungguh taw, KF tangkap bola.... Heuehuehuehue..

Oklah..... Puas hati dapat mengomel dalam blog.... Hilang sikit frust dan sakit hati aku..... Pasni, entah bila lagi nak dapat tengok Khairul Fahmi dan Safee beraksi...... :( Mesti rinduuuu.... Huhuhuhu..

Yang pasti, impian untuk melihat harimau malaya beraksi di padang Piala Dunia 2014, hanyalah mimpi semata- mata......... Kempunannnnnnnnn... :(

Okay... Gud nite uols! Sweet dreams.......... ;)

- Posted using BlogPress from my iPad2


8 ulasan:

Lelord berkata...

kahkahkah tak agak2 ko kutuks kan..tp btul la yg indah2 je sblm ni biler dh terkehel sket hambekko status kat fb

sayang kerul fahmi ketat2 ahahahhaha

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

hahha...mak pun tak suka jejariruncing tuh.budak sekolah,kecoh satu alam.dah tuh,dahlia teck ambil alih..heheh

hestyrezyuda berkata...

kak.. ko minat KF tu sebab muka dia macam hubby ko kan kak??? lalalala~ tak perlu berselindung.. :P

Qimie berkata...

berani matikkss stetment ko noks! tak de segan silu mengutuks. kelasss!!

ai pon dinch si Apex ittewww!! awww!

elly berkata...

betul betulll...cayalah KF! tp serius sakit jantung tgk harimau malaya main semalam hehehe...

Lia berkata...

heheee... adoii minat khairul fahmi ye..

Ainul Hayat berkata...

AGAGAGA....Kak Marsha, KFCM mmg bagus tol main mlm tadi. Tapi tulah barisan hadapan & defend agak melemahkan. Takpelah coba 4 tahun lagi ok..HEHEHE....

Aida berkata...

susahkan bila kisah cinta di publish kat blog .. takde privacy .. lg pun Khairul tu muda lagi .. baru 22 .. anak ikan ok kot .. wakakakaka