Khamis, Jun 23, 2011

Sejuk hati Mummy dan Daddy kalau uols selalu macam ni tauuuu...

Masa ni Mummy baru je balik dari office........

Qila merengek2 nak tengok cartoon.... So Mummy bagi syarat, kalau nak tengok kena duduk baik2 dengan adik so Mummy boleh mandi dengan tenang.....

Masa masuk bilik nak amik tuala sekali tengok...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Alolololololololoooooooo..............................

Sangat sweeeeeeeeeeeeeeeeetttt kan???? Kakak pegang tangan adik...... Touching Mummy tengok gambar ni....... Daddy tengok gambar ni pun, mengalir air mata dia..... Sayu sangat.....

Si adik tetap cheek happy goyang2 tangan sambil tengok cartoon... Kakak macam biasa khusyuk dan tawadukk.. Akekekekeke...

Sedih hati Mummy... Dua budak notty ni selalu kena marah dengan Mummy kat rumah.... Kadang2 diorg ni berebutkan perhtaian serentak memangle mencabar kesabaran Mummy...... Kalau dua2 nangis berjemaah lagiiiiiiiiiiiiiii naik darah Mummy ni...

Tapi bila tengok diorg macam ni.... Alaaaahaaaiiii.....
Gaduh-gaduh pun, bila sekali sekala diorg bermanja berdua, nampak diorg sangat closed..... :) Macam ni kan bagus... Takde rebut-rebut nak tengok TV.... ;)

Sejukkkkkkkkkkkkkk hati Mummy tau.....
Nampak macam sama besar je.... Padehal actually Ariq jauh lebih kurus dan kecik compared to Qila...
Agaknye dah besar nanti, macam mana lah karakter Qila sebagai kakak sulung eh??? Manja ke tak... Garang ke tak dengan adik2 dia... :P
Si adik tetaaaaaaaaaaaaaaap dengan mulut tercopong dia tu... Sampai nampak anak tekak! Ape lah adik ni........ Bila Mummy suruh tutup mulut tu... Dia akan buat macam ni:-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lorrrrrrrr...... Bukan tutup pakai tangan lah dik!!!!!!

Haiyooooooooooooooooooo..... Geget kang!!!

10 ulasan:

liza berkata...

alololo...comel nya...mmg sejuk la hati mummy daddy..jadi boleh proceed anak ke 3..hehehehee

Aida berkata...

alahaiiiii .. tengok kat blog lagi puas kan .. best lahhh .. layannnn .. mulut ariq tu kan mmg nak kena gigit tau .. lopong jekkkk ...
marsha, time baik best kan .. tp kalau gaduh habis mommy jadi tarzan kan ...

LIP (^_^) berkata...

Aduyai..suka sgt tgk adik beradik yg kamceng ..

zoe berkata...

heheh. cutenye bebudak nih. kak, esok x pegi Jcard day kat Aeon JJ baru ke? hehehe

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

adik muka emak,kaka muka apak..:)

Aliza berkata...

ahahahaha... kiuttnyer ariq 'tutup' mulut ek :-D

shu berkata...

ade je gelagat diorang ni kan??

Lady of Leisure berkata...

hehe comelnya dua beradik pegang tanagan hihi

littlehumblelynn berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
littlehumblelynn berkata...

marsha

alah semangat tgk qila...geram tgk dia..ariq dah nampak besar dah!!