Rabu, Jun 22, 2011

Rindunyaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Tengah borak2 dengan Aida pasal oversea trips... Sekali belek2 gambar kat facebook terjumpa dua gambar ni......
Rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kat Qila masa umur dia 8 bulan niiiiiiiiiiiiiiii.... Rindu sangat!!!!!

Budak debob, sepet dan susah nak senyum ni........ Mulut kecik kuat menetek dan mengempeng dengan Mummy dia.....

Dulu dia sangat naifffff..... Baiiikkkkkkkkkkkk je tak notty macam sekarang.. Ihiks...
Dan paling aku rindu adelah BAPAK diaaaaaaaaaaaaa ni haaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Handsome pulak aku tengok laki aku masa ni..... Terus angau jap.. Wakakakakaka....

Dah dah... Gi sambung kije!

Nota kaki : Ariq 'jadi' sebulan selepas gambar ini diambil.. Nguahahahahaha.....

8 ulasan:

~~Sue eLLa~~ berkata...

salam kak marsha...lama tak drop sini...hehehe...bestnya tgk gmbr akak kat overseas niy....comel betul si tecik tu..hehehe...

Marsha~ berkata...

salam sue.. nape lama drop?? drop lah selalu... ihikss..

Tanpa Nama berkata...

rindu nak buat salmon grill...mummy dan anak2 semua nnt daddy balik daddy masak khas untuk u ollss...Secret Recepie dari daddy utk ngurat mummy...ahakkss..
-daddy @ Chile-

Marsha~ berkata...

aik??? Daddy pun dah pandai guna perkataan UOLS?????

Kehlassssssssssss...... Resepi ape tu yang?????

~~Sue eLLa~~ berkata...

hahaha..itu laaa..lepas niy takmo dah jadik silent reader...apa2 mesti kena tinggalkan jejak..hehehe..kak..Cameron best...tp tak se best pergi overseas..heeee....tapi kt sana pun tk sejuk sgt dh kak..

Tanpa Nama berkata...

tu le skang tgh sejuk kat south hemisphere...northen tgh panas...tuh yg kat chile pedas bi x terasa sgt...sbb cool jeh..

shu berkata...

qila sgt cute!!!!!

LIP (^_^) berkata...

Hahahah...nota kaki tu plg best..