Isnin, Jun 06, 2011

Rindu yang di tahap palingggggg atas

Masih di Indonesia.. Negara yang terkenal dengan kebudayaannye.

Cehhhhh. Gedik je. Adussssshhhh terkemut2 aku menaip guna tab si Wynn ni. Saje je test cuba try. Tapi rasanye taip pakai BB lagi laju kot. Hermmm, aku punye flight balik adelah esok petang. Touch down KLIA jam 9.30 malam. Tak tahulah aku berani nak balik terus ke Melaka atau rabu pagi2 je tapi rasa rindu kat anak-anak buat aku tak sanggup nak tunggu walau seminit pun. Takpernah seumur hidup aku berpisah dengan diorg selama ni. Selama ni aku fikir aku kuat. Tidak uols.! Tidaaaaaaak! Rasa rindu kat suami lain. Rindu kat anak lain. Sangat lain. Memang aku emo sangat dan tak tenang kat sini tp apekan daya. Kenalah telan jugak. Hermmmmm. Sampaikan everytime aku tengok anak2 kecil yg aku jumpa kat sini, aku rasa nakpeluk dan ciom diorg! Bila nampak kids yg kecik hidup susah merempatkat tepi2 jalan terus menitik air mata rasa sedih sgt. Aduhaaaaiii. Cepatle masa berlalu.

Ohye, shopping kat Bandung memanglah best gila. Takde ape nak digambarkan best macam mana. Pada sape yg tk pernah datang shopping sini mmglah rugi besar. Tpjanganlah nak compare shopping kat UK, US atau HK ke kaaannn. Maksud aku dlm asia le. Memang berhantu uols. Sampaikan belum lagi kaki aku jejak kat Malaysia, aku dah terfikir2 bila aku nak repeat datang sini lg. Next time aku nak bawak ana2 dan ajak Bi tentunya. Bandung sekarang tak mcm dulu. Factory Outlets tertentu sgt kids friendly. Banyak cafe dan play area utk kids hangout sementara tunggu Mummies shopping. Cuaca yang nyaman memang sesuai kalau nak bawak kids kecuali Pasar Barulah kan. Sesak tapi aku yakin, kalau datang weekdays shud be no problems kot. Kurang sesak atau macet.

Maybe next year nak bawak anak2 kot. Ngeeeee.

Dan aku pun dah mark FO yang best dan sesuai nak bawak kids.

Bi pun dah bagi green light. Dengan syarat, kena direct ke BANDUNG, takyah singgah JAKARTA sebabnye, akan over spent kat sana nanti. Macam aku ni haaaa.

Oklah. Susah gila menaip pakai tab! Geram!

Daaaaaa.

6 ulasan:

LIP (^_^) berkata...

Wooo..jeles baca marsha bershopping sakan kat sana.have a safe journey back..

Lelord berkata...

Kehkehkeh aku akan pastikan dak boy bawak aku kesana

Tanpa Nama berkata...

Hihihi..ana xde rasa nk ke Bandung lg..agaknya ana bukan kaki shopping kot.. :) -anasaliza-

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

kasi up.load hasil borongab di bandong ye

**nota kaki***i pun teringin nak pegi la..

liza berkata...

bestnya shopping..kami mmg tak kan dapat la kesana sebab bob mmg tak nak pg indon dah...huhuhuh

gee ryder berkata...

serius aku jelesssssssss nyah...
Berzaman da aku ajak hubby gi bandung. Takde dia kesahnye...geram aku. Rasa nak gi ngan kekawan je cam ko nyah.....
Cpt upload, aku nak tgk pe ko shopping