Khamis, Jun 30, 2011

Melaka-Putrajaya-Melaka

Heuheuheu...

Poyo je tajuk kan.. Actually aku ada urusan rasmi kat KPT pagi tadi.. Actually takle pagi pun.. Sampai sini tadi dalam lunch hour tapi nasib baik ade staff yg incharged so lebih kurang pukul 3pm settle dah.... KPT start beroperasi kat building baru kat Presint 5 so agak tercari2 jugakle tadi...

Pas settle sana, aku dan opismate singgah Alamanda.. Makan uols!! Lapar gila okay.. Dah alang2 singgah sane ape lagi cuci mata dan ngabiskan duit lah kaedahnye.. Heuheuheu.. Lama gila okay tak gi Alamanda.. Tak best pun walaupun tgh karnival sales.. Just beli something utk anak2 kat Toysrus.. Melaka takde uolsss... Hahahaha..

Ni tgh otw ke Melaka.. Kena balik cepat sbb Mama nak gi Brunei esok pagi so byk keje nak kena uruskan.. Hermmm... Ape agaknye anak2 Mummy dapat dr Brunei ye....

Semalam settle booking flight dan hotel utk percutian family September nanti.. Semua demi Qila yg nak sangat naik aeroplane dengan Daddy dia.. Bi yang suruh booked.. Dia nak jugak tunaikan hasrat anak dara kesayangan dia tu... Walaupun agak stress nak settlekan payment online tp alhamdulillah... Settle gak..

Kemana kami ye???? Heheheh...

Rahsia uols... Kang ade sorang minah lorat tu nyibuk book flight jugak kang... Kata mak ni idola dia kan... Kuikuikui.. Well.....

Okaylah... Pening menaip dalam kereta.. Cepatlah hadiah anniversary yang kedua sampai.... Tak sabar niiiii....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

9 ulasan:

ety berkata...

laaa...kak apsal xroger saya..boleh g lunch sesama..saya keje kat KPT..bangunan baru tu ler..hehe..next time k.marsya g KPT jgn lupa roger yer...

Marsha~ berkata...

Heheh.. Tatau lak ety keje sana... Td gi sana kejap je kat level 7 hantar permohonan geran.. Heheh.. Takpe, next time boleh roger ety...

yat mama qiestina berkata...

ala tadi tak g kedai runcit qies kalau sure bole jupee u :)

weee qila nak naik aeroplane kemana tu? besh besh..

ety berkata...

oooo level 7 under jpt kan...saya level 9...jpt jugak....ok..nrxt time kl dtg kpt lg roger erk...kl nak minta tolong apa2 pun insyaallah boleh tolong...

Aliza berkata...

bestnyer nak bawak bebudak holiday2... ke seberang causeway kah? :p takper..takper... kita tunggu hapdet blog :-)

oh ye, lenkali kalau pegi KPT lagi, sila roger okeh... insyaAllah by ujung bulan sept i pun dah pindah ke sana... so sesaper yg keje sekelompok sana boleh lah berjemaah berjumpa sakan... (tapi nak sakan betol2 kena la ari jumaat!! ~ LOL)

Marsha~ berkata...

woaahhh.. ramainyeee berkampumg kat Putrajaya tu ek... hehehe.. InsyaAllah kalau sy pergi lagi kesana, mesti calling2 punye.. :)

Erin berkata...

hihi...mesti qila and ariq happy daddy nak balik nanti :)memang best daddy balik...macam-macam plan kiter :p

jom...september kiter gi holiday...
have fun!! ;)

hugs and kisses to u,qila and ariq from me and kyra...

take care...

HaninFarshid berkata...

hihi! sorry...atas tu comment hanin..terkeluar account adik hanin lak :p

Aida berkata...

wowww .. holiday lagi ye .. tp kali ni berempat lah kan .. tumpang happy .. :)