Selasa, Jun 21, 2011

Main layang2 ke main pasir?

Last week kot...... Busu Boy ajak main layang2 tapi disebabkan kurang angin so layang2 yang sedia senget tu  tak boleh naik......
 Ko tengok muka Ariq.... Dia tengah geram sebab layang2 tu tak naik... Gi seret macam seret lembu pulak...
 Haaa.. Macam ni lah muka dia kat rumah kalau merengek.. Sejak aku balik Jakarta ni, dia mmg kuat merengek..... Tak boleh silap sikit...
 Kakak happy as always.. Dia mintak izin nak main pasir... Siap cakap tangannya dah baik.. Tetiba je baik kan sebab nak main pasir.. Padehal bukan luka pun...
Takpelah sekali sekala bagi can le dia main pasir.. Tapi sebelah tangan je boleh.... Ngeeee....
 Ariq penggeli pasir... Asyikkkk mintak dukung sebab shoes dia dah masuk pasir... Sesekali dia main sikit pasir tu tapi bila geli, merengek mintak dukung balik... Aik, Mummy babap kang.....
Ko tengok..... Pantang aku tinggal dia jauh sikit mulalah menjerit... Geli sangat le kaaannnn... Mengada betul....
 Nak kena pegang tangan dia 24hrs baru dia tak nangis.. Bukan keluar air mata pun.. Drama king je lebih.. 
 Masa ni weekdays so tak ramai sgt orang... Kentang pusing pun tak jual harini... :( Ohye, Qila pakai baju baru nenek beli dari Kelantan.. Gucci lagi uolsssssssssss... Akekekekekeke...
Happy anak Mummy yang seorang ni.... Sebelum balik Qila main air dengan Busu Boy.... Aku just tunggu kat kereta sebab si Ariq dah tak tahan geli dengan pasir... Tak larat nak dukung dia... Mengada tataulah ikut perangai sape ni.... Haihhhh....

6 ulasan:

Fieza79 berkata...

seronok la dorang boleh main pasir..kalau kat umah jgn la harap..hehe

w|cKa` berkata...

Qila nampak kurus.. maybe sbb dia pakai baju itam kot.. makin cun gitew..

Aida berkata...

Qila sebijik lah muka en B tu .. sejuk org kata kalau muka sama dgn bapa ni .. tp ariq ni je lain .. sebijik muka anak kacukan .. geram tengok !!

maya amir berkata...

haha..ade setengah budak mmg geli pasir kn..mcm anak ai..tp nnti besar pasir barang menan jek..hehe

maya amir berkata...

haha..ade setengah budak mmg geli pasir kn..mcm anak ai..tp nnti besar pasir barang menan jek..hehe

Tanpa Nama berkata...

bile kamu semua happy daddy lagilah happy...cume happy daddy berbeza sbb hanye buleh mngalirkan airmata tanda gembira...sob sob.. (pengakuan jujur nie)
-daddy-