Ahad, Jun 26, 2011

Happy and released...

Bengang betul dengan BB ni... Sebelum ni boleh je updated blog then letak gambar tp sejak kat Jakarta lagi langsung terus tak boleh... Kenapa ek??

Ade org lain kena mcm aku ke???

Bukan ape lah, malas btol nak transfer gambar ke netbook.. Leceh ar.. Kat rumah ni anak2 aku anti btol kalau nampak aku pegang netbook ataupun BB.. Diorg rasa macam "Heluu Mummy! Satu hari kalau tak ngadap blog atau fb boleh tak??!!" Hehehehe... Tapi btol gak tau... Ariq terutamanya, nampak ke aku pegang BB terus dia jerit nak rampas... Geram btol..

Pagi ni kami kat rumah parents Bi.. Semalam ade kenduri.. Masa baru sampai smlm aku nampak parcel atas meja... Hehehehe... Surprise dari Bi dah sampai... Dia takde cakap pun dia belikan ape dan untuk ape...

So aku anggap hadiah tu as hadiah anniversary kitorg yang ke empat pada 7 Julai ni.... Ngeeee...

Terima kasih sayang...

Nak tahu ape?? Aku dah reveal kat fb semalam.. Nanti aku update kat sini ye...

Aku tahu ramai followers kat sini blom add aku kat fb.. Maybe ramai gak yg takde akaun fb.. Kalau sesape nak add, sila kan add ye jangan malu-malu...

Ohye... Another pressie akan menyusul next 2 weeks.. Tak sabarnyeeeee nak tunggu...

Jap lagi nak balik Klebang... Nak alter hadiah Bi bagi tu then nak pakai esok... Ngeeeeeee....

Okay.. Chiaw uols!! Selamat berjimba di hari Ahad bersama yg tersayang.... :)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 ulasan:

gee ryder berkata...

jam tu ke?? best best best ;)

aku pun tak sabar nak tunggu laki aku bwk blk pressie gak ni :p

Marsha~ berkata...

Gee... Tulah best kena tinggal selalu ni kan?? Hehehehe

LIP (^_^) berkata...

Suka jugak update blog guna bb...dslr dh lama x berusik...semua hp je :)