Jumaat, Jun 17, 2011

Hadiah dari Daddy yang jauh di mata.....

Ihiks..... Belum dapat lagi.... Daddy just hantar email tunjuk kat Mummy je....... :p

Terima kasih Daddy... Boleh buat pakai raye... :)
Ni untuk Mummy..... HRC New Orleans..
Ni jugak untuk Mummy.... HRC Ney York.... Daddy selalu beli baju Hard Rock untuk Mummy tapi banyak yang Mummy belum sempat nak pakai... Daddy beli saiz Small sedangkan sekarang Mummy sudah gemok dan bersaiz Medium... Huhuhuhu.. Mummy ade berpuluh pasang baju HRC memang satu hari nanti nak pass kat Qila...

Yelah, skrg kan Mummy dah bertudung, tak bestle pakai ketat sangat.. Nanti mak mertua jeling baru tau... Mummy dah pesan Daddy beli ape2 baju pun saiz M harap dia ingat.... Huhuhu..

Harap baju HRC yang ini Mummy boleh pakai dengan selesa.....
Yang ini untuk Qila dan Ariq.... HRC New Orleans.. Fobia tengok color putih nye sebab Qila punye t shirt HRC Manchester dah kotor sebab kena air milo.. Takleh hilang uols....
Ni jugak untuk Ariq.... Oren gitueeewwww......
Hijaaaaaaaauuuu lagi baju Ariq raya tahun ni... Banyak betul kemeja... Adik nak gi mana ni dik ada kemeja banyak sgt.. Gi office kaaa?? Heuheuheuheu...
Osh Kosh Cargo Pants... Ariq belum pernah ada seluar jenis ni... Mesti cute dia pakai...
Jacket Hello Kitty untuk Qila..... Tau tahule besar ke ngam2 ni Daddy beli.....
Seluar ni Mummy risau sket... Macam kecikkkkk je... Qila tu dah pakai jeans 5 tahun dah skrg....
Dan ini Daddy beli sempena birthday Qila yang ke tiga... Hadia hari jadi untuk anak sulungnya lah ni... Game nintendo wii... Gasakle korang anak beranak main games bila Mummy kat office nanti ye???? Eh Daddy... Hadiah hari jadi Mummy mana??????
Mummy bukanle hantu games.. Tapi kalau dah ade ni, boleh Mummy tumpang sekaki...

Terima kasih Daddy...... Tak sabar nak tunggu Daddy balik..... Rindu sangaaaaaaaaaaaaaaaatttt!!!

Muachs!
Eh... Lupe pulak... FM untuk rumah kite......... Eh, kolek gitar HRC Daddy pun ade tu..... Huhuhuhu....

Ok, daaaaaaaaaaaaaaa...

15 ulasan:

Aqien berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mama Qiestina berkata...

sowi tadi komen salah log in, kang jadik mak enon pulak :P

btw lawa2 baju dak syomel 2 org tuu, pandailaaa daddy derang pilihkan..

Aida berkata...

bestkan tengok ole² dari yg tersayang .. hehehe .. kepulangan satu pengharapan .. yeayyyy

Fazlinil Irma berkata...

hati2 main wii. sy teringat insiden suami kak siti masa main wii. punyalah xcited main bowling. tak sedar tangan terhayun kepala anak (fatih). lebam/benjol dahi fatih. lepas tu lama jugak la dorg tak main. hihii. hari2 minta maaf kat anak sbb tak sengaja.

berhantu wii ni. main tak hengat dunia.

OneSimpleMother berkata...

bertuahnya dak berdua tu. banyak betul baju diorang.. rajin mummy n daddy diroang shopping baju.. hehehe..

ibu chicamie berkata...

umak aihhh...manyaknye fm yg same.wakakaaa...mari ler bg yg manyak2 same tu kt cni ;-D

oneyani berkata...

dulu akak ckp suami akak xpandai memilig sgt baju..tapi skrg ternyata meleset dah fakta tu..hek hek hek

jeans n jaket qila sgt comel hokay!ariq lak mmg sgt ensem bila pakai kemeja nanti..auuw cair ati mak nokkss

p/s:namo la jeles-jeles..suami dekat ke..suami jauh ke sume ade pro n cons kan?tapi bagi yani akak bertuah sbb even suami akak jauh..dia sgt la baik..sgt family man dan comel(mati la ni puji laki orang)

littlehumblelynn berkata...

marsha

pandai cik abg beli hadiah... :)

Ummi berkata...

huuu..samela..baju putih kakak ina pon kena milo pehtu tak hilang..haruskah di clorox kan???

Ummi Talhah berkata...

terapi ngan sopingg, adusssssss...bestnya

mummysyafie berkata...

suka tengok baju HRC tu.

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

cop cop...ambi pior tuh hadiah utk mmummy juga ke??? *gambar yg last sekali dgn FM tuh..*
hehehehe
anyway cantek3 baju qila n ariq tu

Marsha~ berkata...

rocky.. tu je kau nampak.. alarm alert tu tak nampak??? wakakakak.. sah2 ni dia punye kabinet besi nyah oiii... tercampur barang2 dia sekali.. hehehe

Marsha~ berkata...

Yanie... Tak kire.. Nak jeles jugak!!! hahahaha...

Ummie, sy blum try clorox sbb takut wording dia hilang... hahahah

gee ryder berkata...

bestnye game nitendo hehe...

eh baju hrc tu sama la :)
tapi mak dari tempat lain :p