Jumaat, Mei 20, 2011

Menjelang usianya 3 tahun..

Esok Qila genap 3 tahun..... Kejap je masa berlalu macam baru je rasa nikmat bersalin tu uols....

Bila tengok dia sekarang, dengan petah bercakapnye... Dengan cerewet berpakaiannye... Rasa macam, Ya Allah... Dah besar rupanye anak aku ni...... Huhuhu...

So, sempena birthday dia yang ketiga ni, Mummy buat sikit sambutanlah kat school... Ni first time ever aku buat sambutan birthday anak2 kat school... Memang over excited uols.... Hehehehe.. Siap amik cuti dan persiapan macam nak tunangkan anak! Huhu..

So malam tadi, nenek telah meng-sponsor gown untuk party Qila.... Perghh.. Nenek memang hover.. Padehal buat kat school je.... Gown punye vouge macam buat kat hotel!! Cucu kesayangan uols.... Yang penting Qila happy.... Dia mmg suka sangat gown ni..... Meletops!
Memang cantik gown ni... Makan hati Kimora uols!!!!! Berhelai2 Qila test gown.. Ni aje yang muat.. Akekekeke... Sexy tang bahu... Owner kedai tu cakap, budak badan sedap mcm Qila sesuai pakai baju ni.... So bahu dia cantik terletak lah.. Mummy punye baju pun tak semahal baju Qila tau... Eh tapi gown ni murah je... Takle mahal sangat....

Nak tengok cake?????

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ Cake tetap orang yang sama tahun lepas iaitu Yulie..

Dan cuppies dari opismate aku... Azliyati.. Konsep tetaaaaappp Mickey Mouse sebab dua beradik tu mmg peminat setia Mickey....
Goodies bags..... Excited siapkan goodies bags sebab bag Minnie ni cantekkkk sangat!!! Aku suka sangat... Hehehehehehe.....

Dan birthday bash Qila berjalan lancar pagi tadi kat school... Alhamdulillah... Nanti aku update ye....

Nak keluar ni nak tengok Nur Kasih... Daaaaaaaaaa....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 ulasan:

Fazlinil Irma berkata...

wah.. mummy kalau qila tunang esok. confirm cuti sebulan. kekekee.

happy birthday qila. moga membesar jd anak solehah dan kakak yg baik utk ariq. muaahh..!!

juliana berkata...

happy besday qila...anak i plak menyusul bln 6 nie genap 3 thn...

LIP (^_^) berkata...

Pweeettt..cun anak dara u babe..

babies diaper berkata...

comey nye qila!!!
hihi
cute sgt...happy birthday dear~~

zoe berkata...

bestnye Qila, dulu time sy kecik2 xde makan kek pun. hehehe.HB A'QILA Izzara

Lelord berkata...

nyah kat cowboy tu ada tak goodie bag princess....balik ulan 7 ni aku kna usaha carik ni

ibu chicamie berkata...

hepi belated besday qila....psttt marsha.,goodies bag tu shantek bangat la.beli kt ne eh.??

Marsha berkata...

lela... melambaaaaaaaaakkk!!!

beli kat Cowboy je goodies bag ni