Ahad, Mei 15, 2011

Rembatan kedua....


Akekekekekekekekekekekee....... 

Puasssssssssssssssssss hati aku....

Cukuplah stocks make up aku untuk setahun...

Yaribbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Ohye, make over tak berapa menjadi.... Sebabnye, aku memang tak sesuai make up tebal2.. Mata aku sensitif bila kena tenyeh lama2 dan letak eye shadow dan eye liner tebal2 dia jadi merah dan bengkak... Eye back terus tersembul.. Dulu masa kahwen pun macam ni...

Mengonggggg..... Mencik!!!!

Aaaahhh.. Takpe... Janji dapat borong lagi lipsticks, lip gloss, eye liner dan eye shadow... Sempat gak amik lip balm dan spring water tu... 

Maaaaaaakkk sangat puas hati.... Sementara tunggu gaji ni, makan roti lorrrrrrrrrrrrrrrrr......

Nguehehehehehee....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 ulasan:

cybermall80 berkata...

banyaknya shopping

HaninFarshid berkata...

hehehe...samalah mcm hanin.....tak make up tebal sangat....tapi suka shopping make up :p

oneyani berkata...

owh dah ade banner baru..ketinggalannye yani=p

meh tenyeh mekap tu kat muke yani sket..tgk ape akan jadi..hihi

norhidana berkata...

mmg btl2 puas hati kalu gini gaya nyer kak... heheheh

skrg nih makeup2 dana dh slow sejak msk 4-5bln peknen muke beminyak gile, gi keje pun pakai bedak simple2 je