Khamis, Mei 12, 2011

Shopping make up!!

Puassssssssssssss hati aku uols dapat shopping make up semalammmm... Ni semua gara2 Redmummy dan Ealyie yang meracun bahawasanya kat STAGE sedang buat stocks clearance....

Ape lagi.... Semalam pas keje, terus rush gi Aeon Mall.... Excitedddddddddddddddddd.... Dan hasil borongan adelah :-

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Sampai 10 pieces aku rembat.. Semuanya kecuali 2 way cake tu adelah RM12 sahajaaa!!!!!!! 2 way cake tu pulak buy one free one... Satu set just RM125 sahaja... Syurga uolssssssssssssssssss.....

Aku main amik je ape yang aku suka semalam... Lipsticks, lip gloss, eye base, eye shadows, foundation & 2 way cake... Perrggghhh... Still tak puas sebab semalam bawak RM300 je.. Hahahahaha...

Semalam gak terus dapat jadi member dan dapat satu lagi FREE make over!! Besssttt!!!

Paling best adelah, sabtu nanti aku nak gi lagi.... Nak rembat blusher, eye liner dan mascara pualk.... Yipppeeeyyyy!!!!

Tak sabar uolssssssssssssssssss.............

Kira ni hadiah diri sendiri sebab birthday tuhari kan... Akekekekekekeke.. I ni pakai make up murah je uols... Tak mampu nak pakai Bobbi Brown mcm masa bujang dulu... I sedar diri uolsss... :P

Dan dengan gambar ini jugakle aku berjaya meracun beberapa orang untuk serbu ke STAGE hari ni jugeksss.. Heuheuheuheuheuheu.... Selamat shopping uols.... Yang bestnye lagi, kat Melaka ni still banyak stocks.. Kat KL dah banyak habis licin... Mama pun dapat habuan dia semalam... ;)

Tak sabar nak buat make over sabtu ni.....

Daaaaaa.....

6 ulasan:

LIP (^_^) berkata...

Nanti pas make over share ur pics k.nak ngk!!

Aida berkata...

Marsha, saya dengan rendah diri ingin memohon utk membelikan blusher kaler pink sebanyak 2 unit .. wakakaka .. ayat mcm buat surat ke bghn HEK .. hahaha .. tlg ye yangggg .. kat kl ni banyak yg dah habis stok

UyuNs NuRuls berkata...

akak....! aduh memang la ,.....pas amik anak harus jugak pi stage ni heheh

UyuNs NuRuls berkata...

actually kak lipstick dia banyak choice lai tak ehheh

Elyn Sani berkata...

aku gatai je kaki nk pi redah, tp kang beli tah bile masa lak aku nk pakai huhu. maklum la duk umah je beb....... sobs

Ainul Hayat berkata...

Akak...saya pun teringin nak pakai Bobbi Brown tape regenye mahey...kalo dapat kawen ngan tokey kapal dolehlah rasa pakai Bobbi Brown...kui3....

tapii stage ni pon cam besh jer...