Isnin, Mei 23, 2011

Sambutan Ulang Tahun A'qila Izzara part I..

TIGA tahun, TIGA celebration uols.... Anak emas le katakaaaaaannn.. Wakeekekeke...

So, celebration pertama adelah pade rabu malam last week... Masa tu Busu Boy balik jap dari Pilah, so dia dan awek(s)nya (entah yg mana satu) telah belikan cake.... Mahal youuuu... Dia balik agak lewat so anak2 aku pun menunggu dalam debar.....

Sementara aku sibuk siapkan goodies bags, Qila pun amik satu buat posing...
Dia suka sangat goodies bag ni.. Siap bawak school okay esoknye tu.. Hahahahaha... Dia ni ntah kenapa sekarang posing nak tunjuk lidah.. Geram Mummy...
Pastu mencangkung lak............ Tapi ni paling posing maut....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Oh bebeh.... tengok pipi dgn perot dia... Wakakakakakakaka.... Anak sape ni?
Taraaaaaaaaaaaaaaaa.... Cake dah sampai.... Tapi Busu Boy sangaaaaaaaaaaaat sengal....... Dia kata cake tu jatuh masa dia brake mengejut.. Aku pegang cake tu pun dah mcm berat sebelah je.... Takut nak bukak...
Taraaaaaaaaaaaaa... Muahahahahahaha.. Sengal betul adik aku ni.... Bila tanye lilin mana??? Hok alorrrrrrrr boleh dia lupe.... Cait! Cake birthday paling lahar aku pernah jumpe.. Akekekekekek...

Jadilah kan, sekurang-kurangnye dia ingat jugaaakkk birthday anak buah dia ni..
Makan timeeee.... Yippieeee.... Bersungguh-sungguh dua budak bertuah ni makan cake tu.. Sedap sangat ke sayang??
Bessstttt Qila kate...
Memang comot habisleee.. Sana sini penuh coklat..
Malam ni baru aku touching tengok Ariq terbongkok2 makan sendiri... Alaaahaaaiiii budak suka makan ni... Bersungguh2 dia nak masukkan cake dalam mulut dia tapi susah sbb cake tu licin... So Busu Boy tolong suapkan...
Nyum nyum... Bila kite tanye, "Ariq buat apeeee?? Dia jawap "Nyum nyum" Bila kite panggil "Ariq Isyraf....." Manja sangat dia jawap "Yaaaaa.." Bahasa baku okay.. Heheehehehe.. (Ke bahasa Medan??)
Makan sampai muak sensorang, terus Zzzzzzzzzz........

Terima kasih Busu Boy dan partner...... ;)

4 ulasan:

ibu syafiq berkata...

happy belated birthday girl!!!

paling suka tgk posing maut qila yg nmpk perut buncit.kahkahkah...

liza berkata...

bestnya qila ngan ariq mkn cake..:))

Mrs.FHM berkata...

happy birthday qila..... gerammm kat pipi ngan perut dia tu tau...

gee ryder berkata...

takpela qila cammaner pun, janji kek sedap kan hehehe...

waaaaa ariq suka makan kek yer?
tak macam abg aqeel langsung! ape jenis kek pun dia tak makan..coklat lagi la pulak.