Rabu, Mei 18, 2011

Rindu...

Last week aku add salah seorang kawan Bi kat facebook sebab dia skrg ade kat US... Ihiks... Heuheuheu... Nak mintak tolong dia belikan barang sikit.. :)

So dah add dia tu kan, tetiba tergerak hati nak tengok gamabr diorg masa reunion MRSM tahun 2009 dulu so ternampak gambar-gambar ni :-
Alololololoooooo.... Tengok Qila tuuuuuuuuuuuuu... Masa ni dia 9 bulan.. Geram tengok dia masa ni... Rinduuuuuuuuuuuu sangat dengan dia masa ni...... Rindu jugak kat Daddy dia....... :(
Ni pulak gambar candid... Aku tak pernah tengok gambar2 ni semua... Rasa rinduuuuuuuuuuuuuu sangat kat Bi dan Qila... Masa ni lah kot Ariq 'jadi' sebab dalam bulan Februari ni lah persenyawaan tu berlaku.. Akekekekek.. Aku confident masa ni sebab memang time subur aku nyah oiiiiiiii... Wakakakakaka....

Ingat nak 'buat' Ariq masa kitaorg kat UK bulan sebelum tu tapi tak jadi uols... Agegegegege...
Tu sebab gambar2 ni meaningful untuk aku.. Hehehehe.. Ko tengok anak Daddy berenang dengan Daddy dia..... Heaven tol...
Tu Husna, anak exschoolmate Bi... Bukan main closed dgn aku masa kat sana.. Dia gak tolong jaga Qila.. Ihiks...

Oraitttttttttttt... Cukuplah bersedih rindu ni... ;)

Tiada ulasan: