Rabu, Mei 18, 2011

Qila the builder...

Antara toys kesukaan Qila adelah lego bagak ni......
Dia memang suka buat macam2 terutama lori dan robot.. Ihiks....
Kadang2 dia main dalam bilik.. Kadang2 kat depan TV.. Ikot mood dia....
Mesti dah besar nanti rajin buat something dari lego kan?? Maca cousin dan Uncle Jib dia... Nanti Mummy belikan Lego betul ye sayang???
Taraaaaaaaaaaaaaa.... Dah siap dah robot Qila.. Hehehehe..

4 ulasan:

LIP (^_^) berkata...

Qila baru masuk 3 thn kan..pandainye dia babe..

LIP (^_^) berkata...

Pasal komen kat my entry tentang you char kway tu,semua komen tentang entry tu yang dibuat b4 blogger breakdown aritu hilang..heheh..tq tau marsha.char kway tu kuih panjang2 tu or dipanggil kocok jugak kan

Marsha berkata...

ha ah.. baru teringat.. komen sy pun banyak hilangggg... heuheuheuheu.. kocok?? kitorg kat melaka panggil Char Koy

mummy_adam berkata...

pandai nyer qila buat robot, kalo adam buat tower tggi2 pastu tolak makan jatuh n bersepah.. adushh