Rabu, Mei 25, 2011

Potong cake kali ketiga.. ;)

Yeaaayy.. Berjaya gak habiskan entry birthday Qila ni.... Pergghhh.. 3 tahun 3 kali potong cake uols.... Last year, 2 tahun, 2 kali je potong cake.. Akekekeke...
Dua beradik yg lekit sebab baru pas main ball kat luar.. Buleh???? Qila dgn gown tu sume main ball.. Owwwhhh goood!! Ohye, Dia yang tunjuk nak pakai baju tu.. Sangat suka dia dgn baju ni...
Tetap menten memeluk bola tu.. Haih.... Qila mcm tercengang dan blur at first sebab Mama dan Ayah nyanyi lagu "Allah selamatkan kamuuuu" Bila 2nd song lagu "Happy birthday" baruuuu... Qila senyum dan nyanyi sama... Hehehehe...
Beria-ia dia meniup lilin tu tak jugak padam.. Hehehehe... Kuatle sikit nak oiiii...
Kami bertiga beranak... Mummy yang comot sbb tak kose nak tukar baju... Sibuk di dapur uolsssss... :P
Suka sangat tengok dua gambar ni..................... Nampak Ariq sama besar dengan Qila.. Hehehehe..
Makan timeeeeeeee... Budak ni memang suka makan... Letak le ape je depan mata dia, mesti dia ngaaaaaaaaaaaap dengan tekun...
Sampai kakak pun pelik.. Ko ni dik makan tak benti2 wooo..
Sayannnggggg adikkkk...

Tu ajelah kisah birthday anak kesayangan saye......... Tahun depan kite buat party lain sket ye sayang.... Sayanggggggg Qila!



6 ulasan:

Qimie berkata...

ariq tuh dah boleh jadi abg dah tuh! kuikuikui.

raihan berkata...

lama tak singgah kan.!
rindu u tu yg jengah cni... :)

Aida berkata...

ariq jadi abg qimie ?? wahhh dlm maksud tu .. hahaha

gee ryder berkata...

qila, aunty nak sket kek bole???

hish comellla dua beradik nih!

laila berkata...

comel dodua!
next year bolehla beli hadiah bday utk Qila n Ariq
tahun ni menganggurrrr lg hehe

Marsha berkata...

qimie... bykle adik kaaaaaaannn... aku gi kencing malam2 pun dia nangis nak ikot....... nak beranak mcm mana kalau mcm tu.. huhu