Selasa, Mei 24, 2011

Pertama kali memotong cake di school..

Seawal jam 8 pagi dah bersiap2 nak ke school Qila.... Sangat teruja sebab ini kali pertama Qila celebrate birthday kat school... Tambahan lagi arini hari jumaat so masa persekolahan pun singkat..... So, nenek kata siapkan terus Qila dengan baju dia... :)
Sampai kat school Qila start dulu school session dia mcm biasa... Qila masuk school jam 9 pagi...
Sementara menunggu kakak nak potong cake, Ariq main ball dulu kat luar... Seronok betul dia.. Nampak besar betul dia pakai kemeja putih ni.. :)
Main ball tak pakai shoes pun... Hahahaha...
Masa ni habissssssss Qila dikerumun kawan2 dia sebab semua nak terkam itu cuppies Mickey dan Minnie... Hehehe... Semua kids jerit "Wooooowwww Mickey!!!"
Beria-ia Qila meniup lilin tapi org lain yang tiup lilin tu... Heheheheh.... Dua tiga kali gak Mummy terpaksa nyalakan semula lilin tu....
Tengok moncong masing2 sibuk nyanyi "Happy Birthday to Youuuuuuuuuu"
Haip!!! Ade sorang kid dengan pantas mencopek Mickey cake tu... Hahahahaha...
Makan time.... Montok betul dia denagn gown ni....
Qila betul2 enjoy teh moment sungguh2... Mummy happy tengok dia excited dan happy.... Semua berjalan lancar, alhamdulilllah.....
Dia pun sibuk bawak goodies bag ke hulu ke hilir...
Posing time.....
Sayang anak2 Mummy......
Alololoooo..... Bukan main dia cekak leher si Ariq tu..
Selesai susah satu lagi majlis... Ade satu lagi majlis potong cake dibuat kat rumah tp simple je... Just suka2....

Pasni ni giliran Ariq pulak... ;)

3 ulasan:

Aida berkata...

Warghhhh .. kalah angelina jolie tau .. hehehe ..

hestyrezyuda berkata...

EKEKEK COMEL DAN CUTE ^_^

AZLYA AZLIYATIE.......... berkata...

Eppy Bday Qila...Qiutnya qila ngan hairband Minnie....