Qila driving uols...


Hahahahaha.. Actually dah lama dah dia dah boleh 'drive' kereta merah dia ni tapi aku baru teringat nak upload video ni.... Untuk tatap Daddynye yang jauhhhhhh kat Texas tu... ;)

Tinggal nak ajar Ariq je ni belum pas lagi.. Ihiks.... Video ni dah lama kot.. Almost 2 months.... Tak sabar nak balik Klebang malam ni....

Ulasan

qimie berkata…
mesti bengkak je ati ariq tgk tu kan?
Marsha berkata…
bengkeeeeeeeeekkk tp dia menunggu turn dia dgn sabar.. huhu

Catatan popular daripada blog ini

Betapa puakanya M-Suites Hotel itu

Short getaway bersama whole family..

Copy paste dr Blog Myspace I.....