Jumaat, Mei 27, 2011

Qila driving uols...

video

Hahahahaha.. Actually dah lama dah dia dah boleh 'drive' kereta merah dia ni tapi aku baru teringat nak upload video ni.... Untuk tatap Daddynye yang jauhhhhhh kat Texas tu... ;)

Tinggal nak ajar Ariq je ni belum pas lagi.. Ihiks.... Video ni dah lama kot.. Almost 2 months.... Tak sabar nak balik Klebang malam ni....

2 ulasan:

qimie berkata...

mesti bengkak je ati ariq tgk tu kan?

Marsha berkata...

bengkeeeeeeeeekkk tp dia menunggu turn dia dgn sabar.. huhu