Selasa, Mei 03, 2011

Baju tidur paling mahal untuk anak2 aku..


Haaaaaaaaaaaaaaa....... Mahal gila okay baju ni........ Bukan sembarangan orang boleh beli.... Ko tengok... Anak2 berpelukan kegembiraan kerana Mummy beli baju tidur paling mahal untuk diorg....
Qila memang suka peluk adik dia macam tu... Pastu dia akan grip kepala adik dia then akan angkat adik dia sampai terangkat kaki... Kalau kaulah kan, nak jerit ke nak babap???!! Memang kering darah aku kalau dia buat mcm tu... Tapi sangat comel anak-anak aku memakai sleepsuits purple ni... Macam blackcurrent pulak haaa... Mahal ni weyyyyyyyyyyyy.....

Cuba teka berapa harga dia???

Hehehehehehehehe.....
Aku ingatkan baju ni terlalu panjang untuk Ariq, tapi bila try... Ngam2 je kat badan dia..... Tapi untuk Qila stuck kat perut dan punggong... Tu pakai tanpa diaper tu.. Kalau ade diaper, memang tak muat!!
Comel kan??? Rasa nak geget2 je punggong dia......
Bibik kata dah macam angkasawan.. Hahahaha...

Sila abaikan rumah aku yang kemas dan eksklusif tu yekk.. Akekekekekeke...

Huh???

Still tak dapat teka berapa harga baju bebudak ni........???????

Hahahahahahaha...

Baju ni semahal RM4.00 sepasang uolsssssssssss!!!! RM4.00 sahaja!!!!

Mahal gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kan?????

Mesti Daddy bangga dengan Mummy kan sebab membeli belah dengan penuh berhemah dan rasa tanggungjawap!..

Akekekekekekekekek........

13 ulasan:

Lelord berkata...

hahhahahhaha comel

mariaariffbaby.com berkata...

huit...murah tuh..
ko beli kat ner marcia...comel la babe!!
:D

LIP (^_^) berkata...

Ni semangat adik beradik ni baju sedondon..heheh..comel la..

Suliana berkata...

bestnya.. klu sy dpt pun mmg angkat 2 3 helai. hehe..

Marsha~ berkata...

intan maria ku sayang.. kat FOS jers.. heuheuheu

mama fieza berkata...

nak jugak... si qaseh tu gila purple.. jenuh aku hasut suka pink.. perple jugak dia minat.. apesal murah sangat??? tak cayer la..

norhidana berkata...

mmg sgt lah comel kak qila ngn ariq ngn baju tuh... dh mcm baju yg ribena tuh hehehe...
msti selesa nk wt tdo kn...
suspen je akak nih td ingt baper lah hrga dia...
hehhehe tak sangka harga nyer semurah itu tp cantik sgt...

UyuNs NuRuls berkata...

kak marsha yg chumel..FOS mane eh lawaaaaaaaaaa la......

dila~noor berkata...

adeh lawanye...FOS kt pahlawan mall ke?hrtu g situ jgk,mmg lawa2..tak sume FOS bj same..

Aida berkata...

cute je sarung baru tu .. ariq mcm biasa .. pakai apa pun hencemmm .. kan ariq kan .. hehehe

Marsha~ berkata...

FOS Dahtaran Pahlawan tapi dekat wing carrefour tu... Bukan yg kat tengah2 Dahtaran tu tau... Ni kat atas Gulatis Euromoda tu...

gee ryder berkata...

kelakarla..comel sangat hehehe

Ainul Hayat berkata...

Comeynye baju ni...macam baju teletubbies tu...hehehehe....mak aih "mahal" betul kak....kekeke