Ahad, April 24, 2011

Baju tidur baru..

Parents in law aku kan baru balik dr Pekan Baru... Macam biasa, diorg mesti belikan anak2 aku hadiah baju tidur.. Ihiks... 

Tapi tiap kali baju tidur yang anak2 aku dapat tu, mesti ngam2 soi je... Qila plak ketat sikit.. Akekekekeke... Nenek Qila belah Daddy memang tak reti nak agak badan cucu2 dia yang dua ni... Ihiks..

Tapi syukurlah kan dia ingat nak beli... ;) 
Ariq punye muka tak bleh blah sungguh! Dia mamai sebab aku paksa dia bangun then terus mandikan dia.. But still mamai... Kami nak balik Klebang ni...... Kakak nampak segar.. Dah peluh so kebahle sikit badan dia... Demam dia on off lah... Masa demam ni, mata dia makinleeeee sepet... 
Aik... Dah tidur 2 jam pun tak puas lagi ke sayang..... Tapi dia memang macam ni.. Asal naik kereta je, ngantok.... :P
Kakak pun tak hilang nganyok lagi ke????
Jarang Ariq ade baju biru... Nampak baby pulak... Tak macho.. Ihiks...
Sampai je rumah, masing2 terus amik posisi masing2 kat depan TV then terus request cartoon.... Terus mintak susu sorang satu sambil makan dua ketul bahulu..... Makan sama banyak tapi Qila makin kembang dan Ariq tetap menten slim.. Ko  memang anak Mummy dan kakak memang anak Daddy... Agegegegege...
Malasnyeeeeee nak kerja esok... Keje malambak entah bilanye settle... Semua deadline adelah minggu depan... Aku nak life aku balik laaaahhhh...... Tensyen!!! Semua nak hempok kat kepala aku... Tambahle staff wey... Tak kesian ke kat aku ni..... Bangla pun tak teruk macam aku taw......

Dahle aku tengah majuk dengan Bi ni........ :P

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 ulasan:

LIP (^_^) berkata...

Rasanya waktu nk tdo la waktu plg seronok tgk anak.nampak innocent n naïve je..

Aida berkata...

aku suka anak² tdo awal .. banyak keje nak buat .. hahahaha