Rabu, April 20, 2011

Entry Khas untuk BEBEHKU

Alolololoooo...

Janganlah kau merajuk wahai Bebehku...

Setiap apa yang berlaku hanyalah salah faham sahajer...

Janganlah merajuk lagi... Buang yang keroh ambil yang jernih.. Daku memohon maaf di kejauhan dan keheningan tengahari yang sejok ini...
PEACE yo......

Dan tadi, aku dah gi farmasi untuk membeli segala yang disuggest uols untuk luka Ariq ni..

Yang ni aje ada uols...

Takpelah... Mencuba lebih baik dari tak buat ape2 ye tak???

Mekasih uols yang concern.. Terima kasih atas segalanya... ;)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 ulasan:

Aida berkata...

tak salah kalau mencuba kan .. janji kaki ariq cepat kering dan cepat baik .. xoxo

Fazlinil Irma berkata...

adoii.. baru baca + tengok gambar kaki ariq. nak nangis rasa. sy rasa awk kena jaga makan + minum dia sama. kena pantang. takut melarat nanti.

pengalaman sy ngasuh anak eczema ni hari2 kena pakai lotion. nak bg kulit dorg sentiasa lembab. anak2 kak ct tu dorg alergic kekacang. mmg tak boleh makan. pegang pun tak boleh.

dlm situasi ariq ni. awk kena jaga2lah jugak. kalau makan apa2 ada effect gatal. kena la pantang.

moga ariq cepat sembuh.

Tanpa Nama berkata...

Marsha,

Adoyaiii.. Siap ada entry untuk aku eh!
Laaaaa tima kasih lah, aku okay aje..tapi
nasib lah ko letak gambar peace Ariq, sejuk
Sikit hati aku ni yg dah memang sejuk ni..
kalau tidak emo jugak sampai 15hari,
bukan emo lagi tapi siap joging satu KLCC.. Hahaks.

aku okay aje asalkan ko pun okay. Small matter beb, no issue pun!
So kali ni aku tinggalkan nama aku besau2.
Larikkkkk...


BEBEHKU

hazie berkata...

hai, bepanthen cream tu ada jer kat guardian @ watson. mainly for nappy rash tp blh gak guna tuk gatal2. if u nk can courier tu u.

gv me ur details by mail

haziey1102@gmail.com

aidura sofiee berkata...

salam.

marsha, rasanya luka kat kaki ariq tu bukanlah kerana kesan alergi yg teruk tapi disebabkan oleh gigitan serangga yang sgt berbisa ie. charlie/semut semai/semut kayap/kumbang rove.

http://ahappysnow.com/awas-kumbang-rove-a-k-a-charlie/

http://www.mpsp.gov.my/includes/Article.asp?ID=59&Context=2002&Lan=2

Marsha berkata...

hazie.. sy dah pesan dengan cousin semlm suruh dia belikan... thanx eh...

aidura.. alamak.. takut plak bila baca tu... nampaknye kena bawak jugak ariq pakar kulit ni...

hanny maness berkata...

kak marsha, ariq macam anak mat saleh! hehe. cute sgt :)