Khamis, April 14, 2011

Mummy amik gambar A'qila ek??

Kami masih di rumah nenek Tengkera... :)

Qila rajin betul praktis writing kat sini... Sebabnye????
Tiru style Atuk, menulis kat meja ni haaaa... Hehehehehehehe...

Lagipun dia dah tak larat nak membongkok atas lantai..... Tengokle perut dia yang moncit tu... Huhuhu.. Dia selalu tengok Atuk selalu menulis kat situ, so dia pun follow... :) Dah duduk atas meja tu, kurang sikit gangguan dari adik.. :)

Bi.. Dah besar kan anak kite?? Tengok dah sampai dah tangan dia nak menulis kat situ.. Skrg makan pun dah boleh makan sendiri kat meja makan ni.. Tak perlu baby chair lagi..... Tak perlu berlutut atas kerusi lagi... :D
Qila suka melawak tau... Selalu gak dia pura2 tertidur kat atas meja tu.. Hahahahaha.... Bila kite kata "Syiaaaaaaaaaannnn anak Mummy, sampai tertidur buat keje sekolah.."

Terus dia tertawa terbahak-bahak... Hahahaha.... Keje sekolah lah sangat kaaaannnn... 

Tapi masa ni dia tak perasan I amik gambar dia...... Bila dah perasan, terus dia tanye..
"Mummy amik gambar A'qila ek???" Terus turun dari kerusi then pergi ke depan sket...

PEACE.....

"Nak tengok..." Haaaa.. Sibukle nak tengok hasil gambar dia tu....

Kalau mood dia baiklah kan... Kalau tak, jangan kau harap dia nak peace... :P

Belajar rajin-rajin ye sayang...... Nanti boleh ajar adik ye... Adik tu selalu nak ikut ape Qila buat... Mesti satu hari nanti, dia pun join Qila menulis kat atas meja tu...

Aminnnnn....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

9 ulasan:

OneSimpleMother berkata...

aqilla izzaraaa... nape peyut kita cam sama jer... hehehe.. jangan mare ye qila.. auntie gurau jer.. rajin qila blaja..

Elin berkata...

ala cute jer..peyut muncit cam wina la.. budak2 same jer kan perangai...lepas kite take pic..sibuk dtg..'nk engok'.. :)

Ainul Hayat berkata...

Mood baiklah tu Kak Marsha. Cumil je Qila duk atas kusi tu...kaki tergantung...HEHEHE...

Aida berkata...

makin debotttt dah qila tu .. tp tetap comel .. suka tengok mommy qila happy dgn keletah anak .. sbb keletah anak lah pengubat rindu kan .. peaceeeee

onenye berkata...

Semangat stdy ek..bagus btoi qila..hihi
stdy smart ye

laila berkata...

good girl Qila!!
kagumnya!
rajin2 slalu tau
lovess

hani berkata...

alololo kiutnya qila... purak purak tidur plak..... so cuteee.....

littlehumblelynn berkata...

marsha

semangat tgk dia yek..janji sihat!!

ZuRaNaI berkata...

rajin betul!!