Sabtu, April 16, 2011

Ni baru betul anak dara

Semalam kan Mummy cuti.. MIL dan Mama not in town so I kenalah bersilat kat dapur uols... Nak harap bibik masak, baik I masak jauh lagi sedap uols.. Walaupunnnnn.... Huhuhu..

So dah sibuk kat dapur ada budak nak join pulak memotong carrots..

Lauk I simple gila arini.. Sambal ikan, ikan goreng, sayur brokoli dan sup ayam + sayur utk bebudak ni.. TIGA kali tambah uols... Huhuhu...

Kat rumah inlaw I ni Qila mmg ada pisau dan chopping board dia sendiri tu yang dia khusyuk memotong dadu itu carrots.. Halusssss dia potong.. Tajam jugak pisau si Qila tu padehal pisau plastik utk potongg cake je tu..

Dia ni bagusnye dia adalah dia sgt tekun dan fokus buat sesuatu.. Mmg sebijik Daddy dia... I ni kuat main sket.. Buat keje pun laju2 sbb nak cepat habis dah tu cincai sket sbb tak teliti... Ahakksss...

Sebabnya I tergolong golongan dalam color Jingga.. Sape pernah gi kursus personaliti mmg taulah kan..

Oklah... Nk makan......
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 ulasan:

K.zoe berkata...

bagos betol Qila ni kan. xlayan kamera betul.. hehhee. dah bleh kawin dh anak akak nih. hehehe

gee ryder berkata...

qila bebetul potong ke tu???

pandainye diaaaaa....boleh harap la qila ni...memang mama nak buat calon menantu la ini macam kekekek

Marsha~ berkata...

HA AH DIA POTONG DADU... AKU BAGI SEPOTONG BUAT BAGI DIA MAIN2 POTONG SEKALI TENGOK DAH JADI DADU... TAK PERASAN MACAM MANA DIA POTONG PUN.. IHIKSSS

Tanpa Nama berkata...

Bagusnya anak dara sorg nie..cepat sapa nk cop buat menantu..hihi -anasaliza-