Isnin, April 04, 2011

Gambar 2 bulan lepas

Naaaaaaaaaaaaaaaakkk jugek letak sini.....

Penat laki I amik gambar uols....... Ni masa weols gi zoo bulan Feb lepas... Gilo lama baru nak tepek sini.... Nguehehehe..

Lantak le kan, blog I.. I punye sukalah kan.. Pada yang tak suka tapi hari-hari dok mengintai blog I ni... Jadi top first yang jengah sini every single month, tapi berbuluuuuuuuuuuuuu je dengan I... Lantak uols lah kan... Bukan jadi kudis pon.. :P U kutuk2 I, tetap U jengah sini hari-hari... Pastu gi bergosip dengan bloggers lain yang konon I dengki dengan U kan... Dan komen buruk2 kat blog U kan?? Gilo.... Ingat I takde life ke??? Orang macam ni pun ada..... Gila glamz!!

Okay, pasni I takkan jengah dah blog U yang famous sangat tu lagi.. As your wish kan!?

Semak okay.....

Okay okay.... Bertenang, tarik nafas dalam-dalam......... Tengokle perut I tu Uolsssssssss.... Haih... Ni yang nak gi beli PB sekarang jugek ni.. Nak gi jogging selalunye malas melanda... Perut makin boroi.. Mencik.. Entah ape motif ntah nak kena amik gambar kat sini.. Background sumpah tak lawa.. Hahaha

Ko tengok anak dak Zaki... Diva pun tak macam ni okay... Panas sangat ke sayang ooooiiiii????

Kipas tu I beli kat sana.. Ariq satu, Qila satu... Blom sampai 15 minit batt dah mamfus... Akekekekeke.... Tapi agak membantule di kala panas ni kan... RM 5.90 kot kipas tu.. Tak hingatle.. Tapi murah tapi kena standby batteri triple A bebanyak sket...

Qila dan Ariq paling suka tengok tiger... Comel sangat tiger ni minum air kan??? Rasa nak geget je pungkok dia... Hehehehehe...


Ape kes entah nak amik gambau dengan camel... Ade satu peristiwa lucu taw.. Uols nampak tak belon giraffe si Qila tu... Masa gi tengok giraffe, I gi dengki giraffes dalam kandang tu... I gi pacakkan belon tu kat tengah2 pastu lentok2 kan leher giraffe tu mcm gaya memanggil kawan2 dia lah.. Terus so semua giraffes yang ade dalam kandang tu gerak dekat ke arah I then panjaaaannggggg leher memasing melihat giraffe belon yang I pegang tu.. Wakakakaka.. Diorg sume heran kenapa pelik nau giraffe yang manusia tu pegang.... Hahahahaha.. Serius wey lawak gila sebab sume giraffes tu pandang I sambil kembangkan hidung macam tengah menghidu sesuatu sambil buat muka pelik.. Hahahahahahaha... Puas aku gelak guling2 kat sana.. Sengal aku ni...

Actually banyak gila gambar Daddy amik tapi tak koser lah nak letak sume... Ni nak letak satu lagi sebab comel sangat singa laut ni perform.. Tapi Qila gi jerit2 dolphin!!!! Dolphin!!!.. Lantak kau le nak... Hahahaha.. Mummy cakap sealion kau tetaaaaaaaaaaappp panggil dolphin..

Dah nak balik daaaahhh........ Masing2 dah peluh kepam...

Ohye, harini Qila dah try ditinggalkan kat school while Mama gi round2 cari rumah lagi..... Qila okay pulak kena tinggal tanpa sebarang perasaan sedih.. Good girl anak Mummy... Percubaan pertama yang berjaya...

Kejap je dah nak tiga tahun kan??? Kejap je masa berlalu.. Tahun ni, confirm celebrate birthday kat school lah... :)

8 ulasan:

LIP (^_^) berkata...

Hehe.memang she looks like diva!! Bravo qila...

mariaariffbaby.com berkata...

besh nya p zoo negara
harus naik KL.. kena susun program balik bawak anak-anak (tunggu danish dah beso skit la)

Ainul Hayat berkata...

Wah kak....ke zoo yerp...sekali sekala best gak kan bawak bebudak gi zoo....

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

sapa yg selalu kutuk tuh?hehe bz body sikit..

-oP_ida- berkata...

g zooo jenjalan tgk mentang erh....

rasa nak geget PunkOk rimau eh.....hahahahah kot takdan geget dia geget dl kot..hahahahahahah

best dak bawak depa p tawap zoOO

mummy_adam berkata...

mmg diva :) qila d diva ;) comel..

gee ryder berkata...

lawa tudung nyah!

Aida berkata...

ehh, kewl apa .. pakai bateri .. tak main lah kipas lipat .. atau mungkin kipas lipas .. hahaha