Ahad, April 24, 2011

Demam, pergilah jauh-jauh

Kesian A'qila.. Semalam sihat2 je... Tapi harini demam teruk.. Bila bagi ubat sihat dan aktif mcm biasa, tapi lepas 2 jam terus lembik.. Tadi boleh tertidur sambil tengok TV..

Dia kalau lembik tu means demam kuatlah tu.. Dan dia kalau tak larat tu memanglah dia btol2 tak larat.. tadi daddy dia call pun aku tak boleh tahan sebak ceritakan bagaimana qila start demam semalam.. kebetulaan dia call masa qila baru je tidur dan dia pun nak sgt cakap dgn qila tapi apekan daya, try gak kejutkan qila tapi dia mmg btol2 tak larat nak bukak mata.. so daddy cakap jugak dgn qila sambil qila tidur tu, aku tahu jiwanya dapat mendengar suara dan nasihat daddy... daddy pulak hanya dptt mendengar dengkuran qila.. jadilah...

demammmm.. pergilah jauh-jauh.... janganlah kacau anakku lagi... kesianle si tembam mummy ni.. hilang batuk, demam pulak menyusul.... :( nak balik klebang tapi hujan le pulak.. keta park kat luar sbb porch penuh.. susah nak bawak masuk barang dan anak2.. qila sayang, demam sket2 ye sayang??? mummy, daddy dan adik syg sgt kat qila... nanti kite gi jalan2 main kat playground ye sayang...

--
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 ulasan:

♥mRs fuAin♥ berkata...

akk sgt tabah...
sy respek akk..=)
klo jodoh sy kuat ngn dye..
sy pom mst akn rsa ap yg akk rse nty..
n sy harp sy akn jd setabah akak..=)

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

musim la marcia.last week ayern demam panas.sgt fobia ok.smgu juga i cuti.siap amik darah takot denggi.siang elok malam 40C!huhuhu i lagi last,peristiwa dia sawan menyebabkan i fobia noks..huhuhu...

Ena Mazly berkata...

cepat sembuh ye qila sayang....

Aida berkata...

tabah ye .. moga Qila cepat sihat ..

HaninFarshid berkata...

moga qila cepat sembuh...be strong marsha...i know you are strong...take care...