Khamis, April 21, 2011

Cepatle sembuh sayang2 Mummy ni..


* tengah tengok cartoon timmy.. 

* mulut dah menguap tp tetap nak tgk tv..

* suka nau tgk dekat2

* si kakak tgk sambil landing...

* menguap lagiiiii

* kakak side kick, adik gigit
Lately ni agak besar dugaan aku ni.. Anak2 sakit bersilih ganti.. Start dr Qila yang batuk berulang2 dah 2 3 minggu.. Masih batuk menyerang pd sebelah malam.. Kesian sangat tengok dia batuk..

Ariq pulak tetiba diserang rashes yg sangat teruk di punggong dan dada.. Baru je baik rashes tu, kena alergi pulak... Aduhaiiii... Tak tertanggung rasanya dia nak menahan sakit dan pedih..

Kesian anak2 Mummy ni....

Walaupun sakit, anak2 Mummy tetap happy dan ceria mcm selalu.. Lasak jgn cakaplah.. Bila dah penat si Qila tu mulalah batuk.. Ariq pulak mula lah berpeluh dan start le tergaru2.. Haih..

Mummy terima dugaan Tuhan ini dengan hati terbuka.. Bukan merungut, tapi hati ini tak tertahan melihat keadaan budak2 ni menahan sakit.. Hancur hati Mummy sbb tak dpt segera mengurangkan kesakitan itu.. Sabar ye sayang??? Mummy setiap saat mendoakan anak2 Mummy segera sembuh.....

Nextweek Qila masuk school ye sayang... Cecepat baik batuk tu taw... Ariq plak cecepat pandai cakap taw sayang... Nanti Mummy upah hadiah besaaar... Qila pun sama...

Penat sangat lately ni.. Rasa nak gi mana short vacation lah dgn anak2... Tapi kemana ye....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

14 ulasan:

OneSimpleMother berkata...

get well soon dear qila and ariq.. ameeen... sabar ye marsha..

w|cKa` berkata...

pegi lost world of tambun lagi skali la..

far_east berkata...

semoga qila dan ariq cepat2 sembuh yer...

. i n n z c h u b b y . berkata...

moga qila n ariq cepat sembuh...

Aida berkata...

Marsha, org tua cakap anak kalau kaki kena gatal² elok bawakkan mandi kat air laut .. hah .. apa lagi .. moh lah ke pengkalan balak lagi ..

LIP (^_^) berkata...

Hopefully ur kids sihat secepat mungkin..

onenye berkata...

Sesungguh jasa ibu x terbalas. .Tetiba rsa syg sgt kat mama sy. .Susah nk jga anak kan. .caiyok kak

onenye berkata...

Sesungguh jasa ibu x terbalas. .Tetiba rsa syg sgt kat mama sy. .Susah nk jga anak kan. .caiyok kak

K.zoe berkata...

semoga Ariq cepat sembuh!! yeay...

littlehumblelynn berkata...

marsha

sian baca entry,smg kedua2 anak ko beransur sihat hdknya..amin!!

Raja Nurul Anis Raja Jamam berkata...

semoga akak tabah..iA semua okay..=)

Ainul Hayat berkata...

Semoga Qila dan Ariq cepat sembuh kak..Sabar ye kak

Marsha~ berkata...

thanx uols...... esok akan bwk bebudak tu ke pakar.. harap2 semuanya okay...

OneSimpleMother berkata...

marsha.. susu karihome tu saya beli kat farmasi dekat2 rumah ni. farmasi yg bukan terkenal macam guardian dll tu la. tapi dgr2nya susu ni ada jual kat mydin tapi tak bape pastila betul ke tak. cuba marsha tanya kat fb dia kat sini ---> http://www.facebook.com/pages/Karihome-Malaysia/128997497148909?ref=ts

harga asal 89.90 tapi sebab saya ada member card farmasi ni dapat diskaun banyak jugak la.. :)