Rabu, Mac 09, 2011

Rajinnye anak2 Mummy..


Masa Daddy cuti aritu, bebudak ni jarang pegang buku.. Asyik mainnnnnn je kan.. Tak pun tak lekat kat rumah..

So smlm Mummy belikan books (lagi) spy membakar semangat utk diorg study... Hehehehe..

Bila si adik nampak kakak menulis kat meja, dia pun lorat nak.. Nasib baik maklong ada bagi 1 lagi meja study aritu so dia pun sama sibuk nak buat writing mcm kakak...

Beria2 menulis...

Patotnye belajar baca words dulu, ini tak...

Qila dah byk improve hand writing dia... Dia mmg sejak last few months dah reti nak ikot line putus2 kat alphabets tu.. Satu book dia boleh habiskan dlm masa sehari dua je.. Color pun dia dah kenal, baca Peter and Jane dah boleh sket2 utk siri 1A le... Alphabets ABC pun banyak yang dia dah kenal.. Sebenarnye banyak improvement dia cuma I sedar dengan tidak je... Kadang2 terfikir pulak I ni bukan bersungguh2 nak pantau dan ajar dia.. Asyik sibuk buat keje lain je... Haih...

Herm... Cepatnye diorg ni besar... Mummy rasa dah tua pulak... Huhuhuhu...

Tapi sblm tu uols click kat sini ye.. Tenkiu...


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: