Khamis, Mac 03, 2011

KLCC

Kan I dah bagitau uols kan.... Dua hari lepas balik dari KL, kitaorg ke KL lagi... I ada keje puloks kat KLCC.. Bukan KLCityCentre tapi KLConventionCentre uolsss.. Cakap kena terang takut ade nanti uols ingat I bukak booth kat tengah2 Suria KLCC tu puloks kan.. Tak koser mek.. Hahahahaha...

I kena jaga booths uols... Bukanle jaga sangat pun sebab pagi tu ade meeting kat KPT, dah petang baru hegeh2 nak tunjuk muka kat KLCC... Pukul 5pm dah chiow balik hotel... Terus bawak anak2 beriadah kat KLCC park...

Ko tengok Qila kalau tak naik stroller... Dia memang behaved melekat dengan I atau Daddy dia mcm tu lah cara dia jalan... Kalau kite tak pegang tangan dia, dia akan tarik baju kite... Takut nau kena tinggal kaaannn... Tapi kejap je kang dia mintak dukung sbb penat.. Hehehe.. Kami bawak satu stroller je..

Masing2 mmg dah siap2 pakai baju tido.. Ingat nak main kat water park tu tapi chooooyyyyy... Kotor gila okay... Tak kuasa mek lagi kan...

Kat sana Qila sangat happy sebab haruslah park tu besar sangat kaaan.. Sana sini main serba tak kena.. Semua dia nak try... Ariq pulak macam blur sebab tatau dah nak main mana satu... Nguehehehehe...

One thing lagi, shoes dia dah ketat lah... Sayang btol Fila ni Daddy beli dari Korea.. Skrg Mummy tengah pening nak belikan shoes brand apa utk Ariq... Nak try Puma tapi mcm runcing nau shoes tu... Kaki Ariq dumpuk... Nak beli Clarks, pun macam boring... I tanak yang sporty sangat dan tanak yg smart sangat... Just cool dan rugged gituh.. Ahakss..

Any suggestion uols? I baru 1st time nak beli shoes untuk boy ni.. Tak banyak pengalaman... Crocs tamau ek, sbb dah ade...

Suka Ariq main rocking horse ni.... Eksen pulak tanak pegang....

Dia gak tak suka main swing... Dia gi tonggekkan pungkok dia..... Hahahaha...

Masa ni dah nak balik dah sebab mcm dah nak ujan..... Ingat nak singgah jamu mata kat KLCC tapi macam jauhle pulak nak balik Novotel, so terus kami blah balik hotel....

Qila masih tak puas main lagi...

Daddy tengah agah Ariq tu yang rupa ungka macam tu.. Akekekekekekeke....

Kami duk tunggu kat atas bukit.... Ariq ngamuk nak join Daddy dan kakak dia.. Heheheh.. I dah tak larat dah nak kejar Ariq....

Malam jenjalan kat Pavilion.. Takde sales lah boring je kan...Lagipun masa tu weekdays banyak kedai tutup awal... Makan je dah pukul berapa dah....

Uols kalau nak tahu, I kalau makan kat foodcourt mmg akan makan ni takpun salmon.... Hahahaha.. Tatau kenapa...

Qila dan Ariqmakan fishn chips dgn Daddy... Masing2 punye perangai mmg 'elok' je time ni.... Sorang mengaum sorang mengilai... Hahahaha... Dah ngantok le tu.. I nak ushar kasut baru pun tak nafsu!!

Esoknye dah balik Melaka.. Tapi sebelum tu kitaorg gi makan nasi ayam kukus kat Pantai Dalam.. Sempat gak rembat dua kasut baru kat KLCC... Ngeeee...

6 ulasan:

mummy_adam berkata...

Try lah Oshkosh, kat Isetan KLCC ada.. i ada beli kasut n sandal utk Adam n dia suka sbb ringan. Kaki Adam pun ala2 gemok, so susah sket nak cari yg sesuai..harga pun lagi murah compare tu clarks.

Marsha~ berkata...

Tulah.. Qila masa baby pakai oshkosh gak... ok gak tu kan, boleh survey kalau ade yg berkenan..

laila berkata...

Ariq nampak kurus happy dpt main mcm2 la tu huhu

littlehumblelynn berkata...

marsha

GAP shoes awesome gak :)

littlehumblelynn berkata...

marsha

GAP shoes awesome gak :)

Aida berkata...

senget sebelah tak baju mr b tu ?? qila tarik baikkkkk punya .. hehehe